Hvilke nye SUV-er har ventilerte seter?

Premium SUVer har blitt ekstremt ønskelige i nyere tid, og det er ganske åpenbart fordi den yngre generasjonen har en tendens til å elske SUVer, spesielt de som kombinerer både komfort og nytte.  Det er et par relativt rimelige SUV-er der ute som også inkluderer det ventilerte setealternativet.

Fra og med den ganske imponerende Mazda CX-5 kan du få ventilerte seter hvis du er villig mer til Premium GT-pakken.  Det er den samme historien med Jeep Grand Cherokee, noe som betyr at du må  oppgradere til Traillhawk eller Overland trim for å få ventilerte seter.

Hyundai Tucson er også tilgjengelig med ventilerte seter, men du må betale for Ultimate-pakken. Hvis du vil ha en mer premium SUV som også kommer med ventilerte seter, må du huske å sjekke ut Mercedes Benz GLC kompakt SUV med premium interiørpakke.

Hvis du for det meste er interessert i SUVer i full størrelse, er Hyundai Palisade også tilgjengelig med seteventilasjon som en del av Limited-pakken.  Alt i alt  kommer mange nye SUV-er med ventilerte seter, men du må betale en heftig premie for å få dem.

Mazda CX-5 – En flott allsidig SUV

Mazda CX-5 starter på rundt $ 30k, men hvis du vil ha ventilerte seter, må du oppgradere til GT Premium-pakken som vil sette deg tilbake ytterligere $ 1600. Du kan også flytte opp rekkevidden for å få enda mer ekstra utstyr som fine skinnseter, trekanter, omgivelsesbelysning og så videre, men prisen kan lett nå $ 37k eller mer.

Likevel er CX-5 en flott SUV både for familier og enkeltpersoner fordi den tilbyr overlegen pålitelighet, praktisk  og effektivitet.  Nyere generasjon Mazda modeller har blitt ganske overlegen mange andre konkurrerende merker innenfor sitt segment, og CX-5 kan like godt være den beste Mazda bil på salg.

  Hvilken SUV har minst veistøy?

Jeep Grand Cherokee – En velfortjent oppgradering

Den nye Jeep Grand Cherokee er en betydelig oppgradering over den gamle modellen fordi den nå ser i tråd med alle de andre nye SUVene som for tiden er på markedet.  Den nye Cherokee kommer inn så many som 12 forskjellige trim nivåer, hvorav 8 kan utstyres med ventilert sete alternativet.

Hvis du vil ha ventilerte seter, må du oppgradere til Cherokee Limited og betale for en ekstra Luxury II-pakke som inkluderer ventilasjon, pannetak og oppvarmede seter på andre rad.  Hvis du går til Traillhawk- eller Overland-spesifikasjonene   , får du ventilerte seter som standard. Du trenger minimum $ 44k hvis du vil ha ventilerte seter i den nye Grand Cherokee.

Hyundai Tucson – En tett kamp med CX-5

Som med CX-5, Hyundai Tucson også merker mange bokser når det gjelder stor kompakt SUV ytelse. Hvis du vil ha ventilerte seter, må du betale $ 32k for Hyundai Tucson Ultimate som kommer som standard med denne pakken.

Både CX-5 og Tucson representerer ganske mye verdi når det gjelder SUVer med ventilerte seats fordi de begge er helt nederst når det gjelder pris. Likevel er begge disse ekstremt gode SUVer, men de er ikke så lux, spesielt hvis ikke i deres topp-of-the-line trim nivåer.

Mercedes Benz GLC – En ekte premium executive kompakt SUV

Mercedes Benz GLC tilbyr også ventilerte seter som en del av en interiørlærpakke på $ 1000, og hvis du kombinerer det med startprisen på $ 40-ish tusen, kan GLC fås med ventilerte seter for en ganske fristende prislapp.

  Er en svart bil varmere enn en hvit bil?

Foruten de ventilerte setene, kommer GLC godt utstyrt fra fabrikken, men hvis du vil ha det beste GLC tilgjengelig, må du sørge for å få premiumpakken på $ 3900. Imidlertid, hvis du vil maksimere GLC, må du gå for enten AMG-pakken eller Premium-pakken, men disse koster mye mer penger.

Hyundai Palisade – Sterk verdi for pengene

Med en startpris på $ 36k har Hyundai Palisade mye å tilby. Hytta er ganske romslig og den kommer med mange eksklusive materialer. Hvis du vil ha ventilerte seter, må du oppgradere til begrenset eller caligraphy trim nivå. Palisade Limited kommer på $ 45k mens Caligraphy-versjonen koster rundt $ 47k.

AWD er også et alternativ på hvert trimnivå, og det koster $ 1700 og er et must for en SUV så stor som Palisade. Limited er den beste å få, da den kommer med et dobbeltpannetak, ventilerte seter, oppvarmet ratt, Premium Nappa-skinn, Harman Kardon-høyttalere, 10-‘ skjerm og en 12,3» virtuell cockpit.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt det å velge ventilerte seter?

Det avhenger av hvordan og hvor du bruker bilen mest. Hvis du har muligheten, sørg for å prøvekjøre en bil med ventilerte seter fordi mange anser dem som en gimmick. Dessuten føler noen mennesker ikke engang ventilasjonseffektene i det hele tatt.

Vær det som mulig, ventilerte seter er en flott ting å ha om sommeren fordi hvis de kombineres med A / C, er de en nydelig følgesvenn, spesielt hvis du trenger å holde deg frisk i lang tid.

  Beste bil for golfere

Hvordan fungerer seteventilasjon til og med?

Seteventilasjonssystemet består av små vifter i setene som blåser luft på ryggen og bunnen for å kjøle deg ned i sommermånedene. Disse systemene er vanligvis engasjert gjennom en dedikert knapp på enten setebunnen eller dørpanelene.

Noen infotainmentsystemer integrerer seteventilasjonsknappen i menyen, noe som noen ganger kan være litt vanskelig for de som ikke er initiert i hvordan certain infotainmentsystemer fungerer. Likevel tilbyr de fleste biler ventilerte seter for passasjeren foran, men bare noen få tilbyr ventilerte seter for de bakre passasjerene også.

Er alle seteventilasjonssystemer de samme?

Det er noen forskjellige måter hvordan disse systemene fungerer, men de varierer først og fremst avhengig av om systemet kjøler luften eller ikke.  Most basic systemet suger ganske enkelt i kabinluften uten å kjøle den ned, noe som bare gjør en forskjell hvis kabinluften allerede er ganske kald.

På den annen side inneholder et mer avansert system en mer sofistikert design der luften suges inn i setene også avkjøles før den spres tilbake på ryggen gjennom seteventilene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter