Hvilke problemer har Tesla?

Tesla er populær for sine helelektriske biler. Bortsett fra det, er merkevaren kjent for å tilby noen av de mest avanserte kjøretøyene på markedet. Som alle andre kjøretøy har Tesla også massevis av problemer. Men hva er noen av Teslas problemer?

Hovedproblemene som Teslas  står overfor er kvalitetsproblemer, ujevne panelhull, malingsfeil, flislagt glass, batterieffektivitet, servostyringsfeil, autopiloteffektivitet, høye forsikringskostnader og høye reparasjonskostnader. De fleste Tesla-modeller har disse problemene med at Tesla Model S har minst problemer.

Her er noen av de store problemene som Teslas  står overfor:

  1. Kvalitetsproblemer

Hovedutfordringen som Tesla-bileiere står overfor er kvalitetsproblemer. Tesla har blitt vurdert av de fleste byråer som en av bilene med lavest kvalitet. Derfor er forsikringspremiene for Teslas  superhøye. Etter noen kilometer vil du begynne å legge merke til ting som rustne bolter.

  • Ujevne panelgap

Et annet stort problem med Tesla er dårlig produksjon. Tidligere har mange Tesla-eiere rapportert problemer som å ha ujevne panelhull eller til og med feiljustert trim. Slike problemer får regnvannet til å komme inn i bilen når det kjører og forårsake ødeleggelse for noen deler.

  • Malingsfeil

Mange Tesla-eiere har klaget over å motta biler med dårlig malingsjobb. Noen Tesla-eiere har til og med gått til en viss grad av å si at de la merke til riper rundt hette emblemet og merker i bagasjerommet overheng.

  • Batteri i effektivitet

Som helelektriske biler lider Tesla-batterier også av batterieffektivitet. I tørt eller varmt vær er Tesla veldig effektiv. Men når det gjelder kaldt vær, blir det et veldig alvorlig problem. Du bør ikke bli overrasket over den lave akselerasjonen, da kulden forhindrer at batteriet genereres så raskt som mulig. 

  • Fliset glass
  Vanlige Ford Super Duty 10-trinns overføringsproblemer

Som nevnt tidligere, er Teslas produksjonsprosess ikke så effektiv som andre store tradisjonelle bilprodusenter. Som et resultat er det mange feil som skjer under produksjonsprosessen, og en av dem er fliset glass. Disse kalles også kosmetiske feil.

  • Autopilot er ikke veldig effektiv

De fleste Tesla-kjøpere er vanligvis fascinert av Autopilot-funksjonen. Denne funksjonen gjør det morsomt og trygt å kjøre Tesla på den tiden. Det er imidlertid ikke så effektivt som folk tror. Dette er fordi det ikke kan oppdage stasjonære kjøretøy, noe som er en stor trussel mot sjåføren og andre bilister på veien.

  • Høye reparasjonskostnader

Akkurat som andre luksusbiler, er Tesla også dyrt å vedlikeholde. Bortsett fra den høye klistremerkeprisen som disse helelektriske bilene tiltrekker seg, må du også betale mye når det gjelder reparasjon og vedlikehold. Ting som batteribytte vil koste deg tusenvis av dollar.

  • Høye forsikringspremier

Bortsett fra å ha høye reparasjons- og vedlikeholdskostnader, tiltrekker Teslas også høye forsikringspremier. Derfor må du betale mange avgifter for å få bilen forsikret sammenlignet med andre elbiler. Dette skyldes hovedsakelig de høye kostnadene for Tesla-bilkomponenter.

  • Servostyringsfeil

Tesla kan være en av de mest avanserte bilene i verden, men dette har også en negativ side av det. De avanserte funksjonene utvikler flere problemer som kan være ganske utfordrende å håndtere. Et av disse problemene er rattet som låser seg når du svinger.

Hvilken Tesla-modell har flest problemer? 

Selv om de fleste Tesla-modeller lider av kvalitet og ytelsesproblemer, rapporterer noen modeller flere problemer enn andre. Tesla Model 3 har flest problemer blant alle Teslas. Noen av de vanlige problemene som er observert i Model 3 inkluderer rust, malingsfinish, dør – trunk defekter, uskarpt ryggekamera og dørhåndtak av lav kvalitet.

  Vanlige problemer med Audi TTS

FAQ

Er Tesla en pålitelig bil?

Nei, Tesla er ikke en pålitelig bil. Men når du sammenligner det med andre luksusbiler som BMW, Mercedes og Audi, vil du oppdage at det er mer pålitelig. Tesla er ikke pålitelig, da den kommer med flere produksjoner og kvalitetsproblemer. Som et resultat må du kanskje besøke Tesla-servicesenteret mer enn du forventet.

Bryter Teslas  mye sammen?

Nei, Teslas  bryter ikke ned mye. I motsetning til ICE-biler er Tesla en helelektrisk bil. Dette betyr at den ikke kommer med mange bevegelige eller mekaniske deler som en bensindrevet bil. Derfor er det ikke utsatt for mye slitasje som vil få det til å bryte ned lett som ICE-biler.

Er Tesla verdt å kjøpe?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du er en klasseperson og ønsker den nyeste og mest avanserte luksusbilen på markedet, er Tesla verdt å kjøpe. Også, hvis du er miljøbevisst og ønsker å spille rolle i den grønne energibevegelsen, så er Tesla en perfekt bil for deg.

Men hvis du vil spare ved å kjøpe en helelektrisk bil, er Tesla ikke et godt alternativ. Det er flere gode elbiler med lavere klistremerkepris enn Tesla. Selv om disse bilene kan ha kort rekkevidde og ikke så avansert som Tesla, er de verdt å kjøpe, da de er lettere å vedlikeholde i det lange løp.

  VW Adaptive Cruise Control Problemer

Hva koster det å vedlikeholde en Tesla?                                          

Sammenlignet med andre luksusbilmerker som Mercedes, BMW, Audi og Porsche, opprettholde en Tesla er mye billigere. Dette er fordi du ikke trenger å endre ting som olje, overføringsvæske og mye mer. I gjennomsnitt kan du bruke omtrent $ 1,400 i totalt 5 år for å opprettholde Teslaen din.

Hvor praktisk er Tesla-servicesenteret?

En av de største utfordringene med å eie en Tesla-bil er problemer med å få et servicesenter eller få bilen din betjent veldig raskt. Siden de fleste Tesla-servicesentre ligger i områder med høy fottrafikk, kan det ta dager å få bilen reservice. Dette er en stor utfordring for Tesla-eiere fra småbyer.

Konklusjon

Teslas står overfor mange problemer som må håndteres når de prøver å utvide merkevaren sin. De fleste av problemene deres er knyttet til produksjon, kvalitet og ytelse. Noen av dem inkluderer malingsproblemer, flislagt glass, ujevne panelhull, rust, dør – trunk defekter, rattling støy og batterieffektivitet.

Tesla-modellen med flest problemer er Tesla Model, etterfulgt av Model Y. Totalt sett står alle Tesla-modeller overfor en rekke problemer som Elon Musk og selskapet må se på.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter