Hvilken SUV er best å sove i?

I utgangspunktetkan  du tro at jo større SUV, jo bedre fungerer den  i camping / soveforhold. Imidlertid kjøper de fleste ikke SUVene sine utelukkende på grunn av søvn, og som sådan må vi finne SUV-er  som er gode på mange forskjellige ting.

For å gjøre dette riktig, bør vi vurdere kompakte, mellomstore og full størrelse SUVer i noen forskjellige priskategorier. Noen ganger personen ønsker en mer utilitaristisk SUV som er overveiende rettet mot off-roading eller eventyr, andre har en tendens til å foretrekke store luksus daglige sjåfører.

Så langt som kompakte rimelige SUV-er går, er Honda CR-V et flott alternativ. Videre,  hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, er Audi Q5 den som skal gå. Så langt  som mellomstore SUV-er går, er Jeep Cherokee et rimelig alternativ, mens Volvo XC90 er et flott luksusalternativ.

Men hvis du vil ha den største og mest romslige SUV-en på markedet, bør du vurdere å kjøpe en SUV i full størrelse.  Ford-ekspedisjonen er en klassiker når det gjelder flotte allround SUVer i full størrelse, mens Mercedes GLS er den beste luksus-SUV-eni fullstørrelse for å sove / camping.

Honda CR-V

Selv om CR-V ikke tilbyr tre-raders sitteplasser, er det den tilbyr en stor bakbenk som  kan brettes ned for å nyte et stort soveplass. Videre er CR-V et pålitelig alternativ for alle som leter etter en kompakt SUV uansett formål.

I tillegg til å være segmentet bestselger, tilbyr CR-V også en overflod av lasterom som alltid kommer til nytte, spesielt hvis du har en tendens til å sove i SUV-en din. Hondas er også ganske pålitelige, og de fungerer bra for både kortdistanse og langdistanse  cruising.

  Hvem lager den mest pålitelige turbomotoren?

Audi Q5

Audi Q5 ser bra ut, føles bra,  og kjører bra. Space-wise det tilbyr konkurransedyktige dimensjoner, men det den gjør best er komfort.  Utrolig plysj flere-vei oppvarmede eller avkjølte justerbare seter med massasjefunksjoner skal kunne holde deg komfortabel for å sove eller kjøre.

Hvis du bretter ned setene, blir plassen enda mer sjenerøs, så mye at du til og med kan strekke deg ut. Pålitelighetsmessig er Q5 en av de mest pålitelige Audi-modellene, reservedeler er overalt, og den beholder også god videresalgsverdi.

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee startet som en robust utilitaristisk SUV, og den er fortsatt en. Imidlertid er den nyeste Grand Cherokee også en flott luksus-SUV, samtidig som den ikke er så dyr som noen europeiske konkurrenter. Plassen er god, setene er komfortable og lasterommet er  vast.

Prismessigtilbyr den nye Grand Cherokee mye fordi den fortsatt beholder en relativt  lav  prislapp. Pålitelighet er nå anstendig, og det samme er komforten. For soveformål  utfører Grand Cherokee beundringsverdig fordi du kan brette baksetene ned hvis du vil ha en stor flat overflate.

Volvo XC90

Volvo XC90 er en utmerket mellomstor luksus SUV fordi den tilbyr stil, luksus,teknologi  og sikkerhet uten å være for brash eller for dyr. Mange tror at XC90 leverer langt mer enn mange tyske premium mellomstort tilbud, og det  er vanskelig å argumentere fordisse uttalelsene.

Det beste med XC90 er at du kan brette alle tre radene med sitteplasser for å komme opp med en stor flat overflate. Denne overflaten er stor nok til en mattress, og dette gjør XC90 til en av de beste SUVene på denne listen.

  Hvor pålitelige er Volvo SUVer?

Ford-ekspedisjonen

Knapt noen annen rimelig SUV i full størrelse er like recognizable som ekspedisjonen, og det er med en god grunn. Ekspedisjonen er også flott når det gjelder tauing fordi den tilbyr overlegen slepekapasitet sammenlignet med mange SUVer i full størrelse der ute.

Ekspedisjonen er stor nok til et takmontert telt som kan forvandle ekspedisjonen til et flott campingkjøretøy. Ytelsen er beundringsverdig, og det samme er komforten og interiøret. Du kan også enkelt plassere en mattress hvis du bretter setene ned som er standard for mange SUVer i full størrelse.

Mercedes Benz GLS

Mercedes Benz GLS er en flott full størrelse SUV når det  gjelder  komfort, luksus, plass, teknologi  og sikkerhet. Takket være sin enorme størrelse er GLS i stand til å transportere både last og 5+ passasjerer. Akkurat som med alle andre Mercedeser, kommer GLS fullpakket med mye komfort og luksuriøse fasiliteter.

Imidlertid kan store SUVer i full størrelse være litt vondt for det  urbane kjøremiljøet, da deter vanskelig å finne en parkeringsplass som er stor nokfor GLS. Videre, selv om GLS kommer med mange kameraer og sensorer, er synligheten ikke i nærheten så god som med  omekompakte SUVer.

Delen Vanlige spørsmål

Hva bør jeg huske på hvis jeg planlegger å sove i bilen min?

Først av alt, finn et trygt sted å parkere nær sivilisasjonen bare for å være sikker. For det andre, la vinduene stååpne til enhver tid, men duvil også dekke vinduene med tepper eller med innebygde billyder for økt privatliv og sikkerhet.

For det tredje har du alltid en fungerende mobiltelefonforbindelse fordi du aldri vet hva som kan skje. Noen land tillater ikke bilsøvn, så husk å sjekke om deter lovlig åsove i  en  bil. Få et par nødvendige dingser som kraftbanker og lommelykter.

  Beste SUV-er for en første bil

Vil jeg kveles hvis jeg ikke lar vinduene mine være åpne?

Du vil ikke kvele hvis du lukker alle vinduene dine, men å la vinduene åpnes holder hytta frisk. Biler er ikke gjort lufttett, noe som betyr at bilventiler fortsatt vil  slippe luft inn selv om du slår  of f du er A / C.

Selv om du te  chnically kan’ikke kvele hvis du er  alene, deteralltid best å knekke åpne et vindu bare for å være sikker.

Er det behagelig å sove i en bil?

For noen føles det å sove i en bil som et mareritt, for andreer  det  eventyrlig og flott for å spare penger. Hvis du bestemmer degfor å sove inne i en bil, er det best å gjøre det i bare noen få dagerhelt maksimalt, ellers  bør du velge enten camping eller søke etter andre former for overnatting.

Det kommer an på hvor stor du er og hvor stor bilen din er. En bil kan ikke  være mer komfortabel enn en seng, men hvis bilen din er stor nok for en mattress, så er det ikke mye til det.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter