Hvorfor er hybridbiler dårlige?

Vi lever i en tid med miljømessige consciousnes  drevet av ELBIL og hybrid teknologi. Selv om masseproduksjon av elbiler fortsatt ikke er i horisonten ennå, er hybrider en fin måte å gå over mellom den arkaiske forbrenningsmotoren og en full-on ELBIL.

Hybrider er mange ting for mange menn, men ingen kan benekte at det er mange grunner til at vi burde hoppe over å kjøpe en hybrid akkurat nå. Helt siden 90-tallet har hybrider forbedret seg i konstant hastighet, og vi kan trygt si at i dag er det en god idé å kjøpe en hybrid.

Imidlertid er de ikke perfekte, og det er noen ulemper verdt å nevne. Den ene er den høye startkostnaden sammenlignet med en forbrenningsmotorbil.  Videre tar det år for deg å få tilbake de ekstra startkostnadene forbundet med en hybrid drivlinje.

I tillegg til det er de fleste hybrider i dag ikke laget for bilentusiaster fordi de pleier å være trege og tunge. Emballasje er også et problem fordi de fleste hybrider tilbyr mindre last og innvendig plass sammenlignet med en vanlig forbrenningsmotorbil.

Høye inngangskostnader har en tendens til å fraråde potensielle hybridkunder

Hybrider er ofte utstyrt med mye smart drivstoff-sparer technologies, men disseteknologiene er dyre å utvikle. Som sådan har disse en tendens til å øke startprisen på en hybrid, så mye at det  absolutt er verdtå nevne.

For en flekk av kontekst, ser du på rundt $ 21k for en ny gassdrevet  2018 Chevy Malibu, men hvis du vil hahybridversjonen, må du betale en ekstra $ 7k eller så. Disse forskjellene har en tendens til å variere mellom forskjellige modeller, men alle er alltid noen få thousand dollar fra hverandre.

  Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

For ytterligere å illustrere platenrepancies, en vanlig gass-drevet 2019 Ford Fusion bærer en $23k MSRP, men en 2019 Fusion med en hybrid powertrain koster nesten $28k. Disse  prisforskjellene har også en tendens til å variere fra en merkevare til  enannen,  uansettkoster en hybrid fortsatt betydeligmer.

Illusjonen om å hente inn de ekstra inngangskostnadene med drivstoffbesparelser

Mange mennesker har en tendens til å rettferdiggjøre den økte inngangsprisen ved å hente tilbake disse kostnadene ved å spare på drivstoff. Selv om dette kan fungere i teorien, er deti praksis ganske vanskeligå si. Først av alt avhenger det av den aktuelle bilen først og fremst.

Noen biler som Toyota Camry Hybrid kan få tilbake de ekstra pengene som brukes på bare to år med eierskap, men bare hvis gassprisene er jevnt på den høyere enden. På den annen side, hvis du kjøpte LC500h Lexus da den først kom ut, måtte du eie den i 10 år før du får tilbake de ekstra inngangskostnadene.

I tillegg til de første høyere kostnadene, har hybrider en tendens til å koste mer penger å betjene og vedlikeholde. Som sådan kan disse drive kostnadene forbundet med en hybrid godt over kostnadene forbundet med en vanlig gassdrevet bil. Så mye at det potensielt kan ta mer enn 10 år å få tilbake de ekstra kostnadene.

Hybrider har en tendens til å være tunge, langsomme og ganske kjedelige

For nesten 10 år siden ble verden møtt med den såkalte »Hellige treenighet» av hyperbiler. Porsche 918 Spyder, McLaren P1  og Ferrari LaFerrari  var  fremtidens sanne flaggbærere. Alle disse tre  erutstyrtmed conventipåal V8- eller V12-motorer paret med elektriske motorer.

  Hvilken tysk bil er den mest pålitelige

Etter utgivelsen av disse tre trodde folk at bilindustrien vil pryde oss med rimeligere ytelsesorienterte hybridbiler, men det var rett og slett ikke tilfelle. Alt vi fikk var en ny Honda / Acura NSX hybrid som knapt oppfyltenoensforventninger.

Dette er fordi hybrider har en tendens til å være tunge, og ekstra vekt og ytelse er ekte bue-nemesis. Foruten den ekstra vekten har hybridbiler en tendens til å ha etn  unaturlig følelseskraftbånd, er ikke så smidige, og de høres heller ikke like bra ut som en  forbrenningsmotor på seg selv.

Redusert praktisk på grunn av emballasjeårsaker

De fleste bilprodusenter regnet med at den beste måten å bruke et hybrid drivverk på er å bruke det i et eksisterende chassis utviklet for forbrenning-motordrevne  biler. Slik tenkning gjorde dem i stand til å spare ganske mye penger, men det betydde også at emballasjen ikke kan være så effektiv som den kan være på et frittstående hybridkabinett.

På grunn av dette har de fleste hybrider en tendens til å ofre last og passasjerplass, så mye at det noen ganger ødelegger dynamikken og den generelle praktiske knyttet til en bestemt modell. Selv om dettefortsetter  å forbedre seg etter hvert som tiden går,  er detfortsatt ikke økonomisk mulig å utvikle et frittståendehybridkabinettfor de fleste bilprodusenter der ute.

Delen Vanlige spørsmål

Er hybridbiler virkelig så effektive?

Idagensdag og alder har produsenter en tendens til å love en  400 kilometer  ELBIL-rekkevidde, men i virkeligheten kommer du bare til å få 2/3 av det. Dette betyr at de har en tendens til å overpromise og falskt  annonsere fordi de ikke kan eller vil vurdere alt.

  Beste hybrid for tauing

Vær det som mulig, hybridbiler er bare effektive hvis du virkelig bruker den elektriske motoren til sitt maksimale potensial, men ikke så mange mennesker gjør det. Dette betyr at du fortsatt er avhengig av forbrenningsmotoren først og fremst, og den elektriske motoren føles noen ganger som en gimmick.

Er hybridbiler vanskeligere å vedlikeholde?

Som nevnt tidligere tilbyr hybridbiler en lang liste over interessante og romalderteknologiske løsninger, men disseteknologiene  koster mye penger å utvikle, dessuten koster de enda mer penger å betjene og vedlikeholde.

Hvis du vurderer at den gjennomsnittlige servicebutikken må kjøpe helt nye verktøy bare for å diagnostisere et problem med en elektrisk motor, virker det som om de økte vedlikeholdskostnadene forbundet med hybrider er berettiget, og oftest er deikkedet,men ikke for eieren.

Bør jeg kjøpe en hybrid?

Hybrider er designet for å spare deg for penger, men bare hvis du tar alle nødvendige precautionære tiltak. Først av alt, prøv å dra nytte av alle skatteinsentiver knyttet til å kjøpe en hybrid, og prøv å maksimere potensialet til den elektriske motoren.

I noen overfylte byer som London, trenger du kanskje ikke å betale overbelastningskostnader og andre kostnader forbundet med en vanlig forbrenningsmotorbil lenger. Hybrider er ikke perfekte, men hvis du fullt ut kan bruke hybridplattformen, bør du absolutt vurdere en hybrid som ditt neste bilkjøp.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter