Mazda RX-8 Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. RX-8 er en sportsbil, som var i produksjon fra 2003 til 2012. Bilen har en liten og sporty kroppsdesign som er veldig attraktiv å se på.

Oversikt

Bilen har en 1,3 L motor som produserer maksimalt 238 hestekrefter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på 6,8 sekunder. Bilen ble ikke regelmessig solgt i USA, men den er fortsatt til stede i noen gamle bilers markeder. Dette er en RWD-bil, noe som gjør den veldig tilfredsstillende å kjøre.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en betydelig bekymring for kjøpere før du kjøper et kjøretøy, og Mazda er navngitt som et av de mest solide kjøretøymerkene. Den har i tillegg en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og den har plassert seg på femte mest pålitelige merke av 32 kjøretøymerker. RX-8 er en morsom bil å kjøre med mange gode pålitelighetsvurderinger av eierne.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsmålinger, har Mazda hatt noen respektable evalueringer gjennom hele fortiden. Kjøretøyene krasjer også rutinemessig. RX-8 har aldri blitt krasjtestet i USA. ser på sikkerhetsfunksjonene, har den ganske alternativer som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer, et sikkerhetssystem, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. RX-8 er en gammel bil, og videresalgsverdien påvirker ikke påliteligheten lenger.

  GMC Yukon pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for påliteligheten til biler. Folk vil ikke kjøpe en bil som kommer til å tømme alle pengene sine på grunn av vedlikeholdet. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Å være en gammel bil, avhenger det hovedsakelig av tilstanden til bilen. MX-5 har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 308, noe som ikke er så mye som sammenlignet med mange andre biler.

FAQ

Er Mazda RX-8 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda RX-8 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mazda RX-8?

Mazda RX-8 er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Sub-kompakt

Hva er hestekreftene i en Mazda RX-8 og har den en turbo?    

Mazda RX-8 har 232 hestekrefter og 159 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass roterende med en forskyvning på 1.3L / Drivstoffsystemet er: MPFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda RX-8?

7,6 kubikkfot ( 0,215 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mazda RX-8?

11,94 cm (4,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda RX-8 har 19 x 8.0 tommers aluminium forhjul og 19 x 8.0 tommers aluminium bakhjul.

Har RX8 mange problemer?

Hot start problemer er et tegn på dårlig komprimering. Voksende lyder og tap av strøm (stikkende melodi eller SSV-ventiler). Motorstyringslys blinker under kjøring (sanntidsdeteksjon av en motorfeil). De tidlige startmotorene var langsommere og mindre effektive enn senere modeller.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter