Overraskende fakta om VW Atlas

2023 VW Atlas

Volkswagen Atlas 2023 er den største, mest avanserte, dyreste og mest kapable familie-SUV-en i full størrelse fra VW. Atlas selges ikke på steder som Europa, som får Touareg i stedet, men i virkeligheten er Atlas mye større enn Touareg og den største VW-bilen noensinne. Atlas har eksistert i to generasjoner, og det er mange gode og dårlige ting om det.

I denne artikkelen skal vi nevne de mest overraskende fakta om VW Atlas som vil inkludere ting du sannsynligvis aldri har hørt om og ting du aldri forventet fra en SUV som Atlas. Så, hvis du er i markedet for en ny, eller til og med en brukt Atlas, sørg for å vurdere disse fakta som de kan noen ganger gjøre eller bryte avtalen!

Laget i USA for USA

Volkswagen Atlas er ikke en VW global modell som betyr at det blir solgt i noen få utvalgte markeder over hele verden. VW Atlas blir imidlertid bare laget i USA og selges bare i USA. Atlas aldri kom, ble gjort, eller kommer til å bli gjort i Europa, noe som betyr at VW Atlas er hva VW mener er en perfekt SUV for AMERIKANSKE kunder.

Du kan ikke få Atlas noe annet sted i verden heller, noe som betyr at Atlas er sannsynlig kommer til å bo i NA, og bare i NA.

Det Kommer som En Coupe

Ja, du leste riktig. VW Atlas SUV ble sammen med en ny VW Atlas Sport et år eller to siden som en mer sporty «coupe» versjon av VW Atlas. Selv om det kan høres dumt ut, er det faktisk veldig fornuftig. Den store SUV coupe trenden ble startet av BMW da de lanserte den første generasjonen av BMW X6.

  Alt om 2023 VW Polo

Den X6 var veldig populært som senere betydde at Mercedes vil komme ut med GLE, Porsche med Cayenne Coupe, og Audi med Q8.

Utrolig praktisk

Det kommer ikke som noen overraskelse at en SUV så stor som Atlas er praktisk og komfortabel, men det som er overraskende om det er at VW også kom ut med noen smarte ideer om hvordan å gjøre VW Atlas praktisk enda mer praktisk.

For eksempel, Atlas kommer med tre rader med seter, men hvis du sjelden bruker den tredje raden, eller ikke i det hele tatt, kan du faktisk brette den tredje raden med seter ned og skyve den andre raden over dem som vil gi deg både massiv bagasjerom og masse plass i 2. rad.

Utrolig tilpasningsevne

Hvis du går for en godt utstyrt modell, Atlas vil la deg sette opp din personlige opplevelse til et utrolig personlig nivå. Ja, bilen får alle de vanlige minne seter og ting, men det gir deg også muligheten til å sette opp din in-cabin A/C preferanser som bilen vil huske og sette seg selv neste gang. Du kan også sette opp dine Bluetooth-preferanser og dine radioinnstillinger på samme måte.

Dette er bare noen få eksempler på hvordan VW Atlas kan settes opp når du først går inn i bilen, og bilen vil alltid beholde disse innstillingene slik du vil ha dem, noe som betyr at du ikke trenger å justere disse funksjonene igjen.

  Vanlige problemer med Volkswagen Atlas

Du kan skjule lastedekselet

Dette er viktig for hver familie bil geek som hater det faktum at de fleste biler i disse dager som kommer med flyttbare pakkehylle last deksler kan ikke plasseres hvor som helst inne i bilen når du ønsker å ta dem av. Dette betyr at du enten må la det være på plass eller la det være hjemme, noe som gjør det ubrukelig.

Atlas har en smart løsning der du kan plassere oppbevaringsdekselet under bagasjerommet og gjemme det helt ut av syne hvis du ikke vil bruke det. Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men det er ekstremt sjeldent i disse dager at du faktisk kan oppbevare lastedekselet et sted inne i bilen mens du ikke bruker det.

Den er laget på samme plattform som Golfen.

Tro det eller ei, VW Atlas er faktisk laget på samme plattform som VW Golf som er imponerende siden VW Golf er en liten kombi, mens Atlas er en stor, tre-rad full-size SUV. Dette er muliggjort av VWs skalerbare modulære MQB-plattform som kan endres i nesten alle retninger, slik at den kan brukes både til mindre og større biler.

Ofte stilte spørsmål

Hva er bra med VW Atlas?

Volkswagen Atlas er en virkelig god SUV i full størrelse fordi den er så stor som den er, noe som betyr at den kommer med alle de iboende fordelene med en SUV i full størrelse. Som sådan er det stort, trygt og komfortabelt, men VW Atlas er også veldig lett å kjøre, infotainmentsystemet er intuitivt og enkelt å bruke, det har god sikt rundt, og er overraskende smidig for sin størrelse.

  Vanlige problemer med Volkswagen T6

Den generelle utvendig design har også blitt fornyet nylig som gjorde Atlas ser bedre ut enn noensinne. Du kan få en med AWD hvis du ønsker den beste all-season erfaring og Atlas kommer også med massevis av sikkerhetsteknologi, hvorav noen kommer til og med standard på lavere-end modeller.

Hva er dårlig om VW Atlas?

Mange har kritisert VW for å bruke ganske billige materialer i noen deler av interiøret i VW Atlas som som påvirker den generelle appellen og følelsen av Atlas. Når du hører at top-spec Atlas kommer med en nøysom 3.6 L V6, kan du forvente som motor for å presse god kraft og gjøre Atlas kan sammenlignes med noen 8-sylindrede store Suv-er.

Dessverre, det er ikke tilfelle som 3.6 L naturlig aspirert V6 bare skyver ut 276hp som er på nivå med mange 2.0 L 4-sylindret turbo-motorer i disse dager, hvis ikke enda svakere. Til slutt, drivstofføkonomi av Atlas er under 19MPG som er en skam siden det ikke engang kommer med en motor som fortjener sub-20MPG drivstoffeffektivitet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter