Overraskende fakta om VW T-Cross

Volkswagen t-cross

Volkswagen T-Cross er VWs minste crossover-SUV, noe som betyr at den representerer et inngangspunkt i den mest populære og mest vellykkede VW-serien. T-Cross er en familiebil som betyr at den håper å tilby en liten formfaktor uten å forstyrre komfort og tilgjengelighet så mye. Jada, det er ikke en stor familie bil, men det er sikkert tilstrekkelig for de fleste familier.

I denne artikkelen, vi kommer til å gå over de mest overraskende fakta om VW T-Cross som betyr å skissere de mest imponerende aspekter av T-Cross mens du også fortelle deg hva som ikke er så bra om det. Dette er sikker på å utvide din kunnskap om T-Cross, så sørg for å lese denne artikkelen!

Mye i en fornuftig pakke

Det faktum at dette er den minste VW crossover/SUV høres ut som det kompromisser på plass ganske mye, men det er ikke akkurat tilfelle. T-Cross er plassert under T-Roc, men likevel tilbyr den mer sitteplass i hvert sete. T-Cross er basert på VW MQB-A0-plattformen som også understreker Audi A1, Seat Arona og VW Polo.

T-Cross tilbyr en akselavstand på 2,235mm som er bare litt kortere sammenlignet med en Honda HR-V (4,335mm) eller Toyota CH-R (4,360mm), men ikke mange mennesker anser disse to for å være for liten for hva de er. Dessuten tilbyr T-Cross også et større bagasjerom sammenlignet med CH-R.

Tilpasning

VW T-Cross er også satt til å endre måten folk flest kjøper små VW-biler på, ettersom T-Cross er ment å tilby flere ekstra lag med tilpasning på toppen av det du vanligvis får fra de fleste små VW-er. Du kan velge mellom et bredt utvalg av spesielle farger, mens hjulene i seg selv kan også være farget, ikke bare standard sølv eller svart.

  Aiways vs VW - som er bedre?

Aksentpakker for interiøret gjør at du kan bringe litt farge til innsiden som gjør T-Cross mye mer ungdommelig og funky.

Det er virkelig trygt

En av de mer bekymringsfulle aspekter ved å gå for en subcompact bil er sikkerhet avdeling som disse små bilene vanligvis ikke fare så bra når det kommer til sikkerhet. Imidlertid, VW liksom klarte å gjøre T-Cross tjene bedre sikkerhet legitimasjon enn selv noen full-size Suv-er som er imponerende for å si det mildt.

Med utrolige 97% i kategorien «Beskyttelse av voksne passasjerer» i Euro NCAP, setter T-Cross en gullstandard for mange andre biler å følge.

Den har bedre høyttalere

Hvis du vil få din lille T-Cross til å høres ut som et klubbhus, kan du gjøre det ved å velge spesielle T-Cross-only Beats by Dr. Dre-høyttalere med 300 watt effekt og en 8-kanals forsterker med en separat stor subwoofer i bagasjerommet. Dette gjør den lille T-Cross enda mer tiltalende for unge sjåfører, ettersom alle melodiene dine kommer til å høres enorme ut.

Det gjør VW-fabrikkarbeidere lykkelige

Volkswagen T-Cross produseres i Spania, Argentina, Kina og Brasil. Når journalister spurte arbeiderne i Pamplona (Spania) fabrikken om hva de syntes om T-Cross, mottakelsen var utrolig entusiastisk som de virket begeistret og ganske stolt av å gjøre den nye VW subcompact crossover SUV.

Dette er fordi størrelsen, prisen og den generelle pakken til T-Cross er perfekt for bygater i land som Spania, noe som til og med førte til at mange av disse arbeiderne kjøpte en T-Cross.

  Er Volkswagen Lupo en god bil?

Priser

VW T-Cross er den billigste VW SUV du kan kjøpe akkurat nå, som i seg selv er en veldig god ting, men hvis du kombinerer det med det faktum at det er også den billigste VW SUV å kjøre, får du en veldig rimelig, men likevel kvalitet produkt som kan gjøre alt du kaster på det.

Den tilbyr enorm drivstofføkonomi uten å mangle kraft, samtidig som den er billig å beskatte, registrere og forsikre.

Det er Også Kalt den Taigun

I India, VW kom ut med Taigun som er i hovedsak en VW T-Cross med en litt re-designet C-Søylen. VW liksom konkluderte med at det Indiske markedet er bedre med en litt boxier SUV i motsetning til det meste av verden.

Dette kan være på grunn av det faktum at det Indiske markedet foretrekker praktisk over styling, men det er opp til diskusjon.

FAQ-Seksjonen

Hva er Bra Om VW T-Cross?

Volkswagen T-Cross er en sammenslåing av ganske mange upsides med ikke altfor mange ulemper som gjør det til en virkelig konkurransedyktig subcompact bil. T-Cross ser bra ut innvendig og utvendig og tilbyr et overraskende romslig interiør og et ganske stort bagasjerom. Det er billig å kjøpe, billig å kjøre, og billig å leve med.

Den er basert på plattformen som brukes i mange andre VW-biler, og den er avhengig av motorer som ofte brukes på tvers av VAG-serien. Dette betyr at T-Cross bør også være ganske pålitelig og billig å reparere hvis noe går galt. Til slutt, T-Cross er veldig godt utstyrt og har noen spesielle innslag som ikke finnes i mange andre VW-modeller.

  Er Volkswagen Sharan en god bil?

Hva er dårlig om VW T-Cross?

Selv om det tilbyr en anstendig mengde plass for sin størrelse, kan du ikke kalle det romslig. T-Cross har plass til flere voksne samtidig, men de kommer ikke til å føle seg altfor komfortable. Videre, T-Cross er ikke så morsomt å kjøre, og det kommer ikke i en ytelse versjon på noen måte som er en skam som sin T-Roc bror gjør.

Til slutt må vi også nevne at den innvendige kvaliteten på T-Cross er ikke på nivå med noen av sine rivaler som T-Cross er også en del av VWs siste kutt på kvalitet materialer som er åpenbart over hele sitt utvalg.

Hva er Forskjellen Mellom VW Taigo og T-Cross?

Ikke for mange ting er forskjellige mellom disse to som Taigo er en mer stilig variant av T-Cross. Den bruker samme motor, er basert på samme plattform, bruker samme girkasse, er litt lengre, men den samme når det gjelder akselavstand og bredde.

Tiago er en mer «livsstil» -versjon av T-Cross, men under er disse to to sider av samme mynt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter