Topp selskaper som ligner på Mansory

Mansory er et ettermarked bil tuning selskap kjent for tuning luksus og eksotiske biler inkludert Rolls Royce, Lamborghini, Mercedes, Bentley, Aston Martin, Porsche, Ferrari, og til og med Bugatti.  Det er et av de mest berømte biljusteringsselskapene på planeten, men det er absolutt ikke det eneste.

 Selskaper som Brabus, RENNtech, Alpina, Novitec og Techart er også i ferd med å stille inn alle slags  luksus- og eksotiske biler på lignende måter som Mansory. Brabus og Renntech er for det meste fokusert på å stille Mercedes biler, Novitec gjør superbiler, Alipina gjør BMWs og Techart gjør Porsches.

Novitec er det mest lignende selskapet som Mansory fordi de spesialiserer seg på high-end biler, men forskjellen er at Novitec nærmer seg disse bilene litt mer fornuftig.  RENNtech og Alpina er ikke så tunge på store stylingoppgraderinger, mens TECHART og Brabus ligner mer  på Mansory i den forstand.

Alle disse selskapene er i forkant av ettermarkedsbiljusteringsindustrien fordi de er lett gjenkjennelige innen bilentusiastsamfunn.  Det er verdt å nevne at det er mange flere selskaper som disse, men dette er de som ligner mest  på Mansory på mange måter.

Brabus – Det mest berømte Mercedes-tuningselskapet

I løpet av de siste 40 årene har Brabus stilt mercedes sedans, SUVer, hatchbacks, eiendommer  og sportsbiler for å gjøre dem raskere og mer ønskelige.  Du kan ta bilen din til Brabus for at de skal justere den og forbedre den for deg, eller du kan til og med kjøpe det ferdige produktet direkte fra dem.

De fleste Brabus-biler er kjent for sitt slående, stealthy utseende som kan skryte av en seriøs veitilstedeværelse og også pakke et alvorlig slag. Det er ganske ofte at Brabus tilbyr 900hp SUVer og familiesedaner, så det er ganske enkelt å si at moderne Brabus-biler ikke mangler trekkraft .

  Hvorfor Mercedes er dårlige biler

RENNtech – Et Mercedes tuning selskap født med AMG velsignelser

En mann ved navn Hartmut Fehyl grunnla RENNtech tilbake i 1989 og var nært involvert med de to grunnleggerne av AMG som nå er den interne Mercedes tuning divisjonen.  Hartmut skapte RENNtech med velsignelsene til de to AMG-grunnleggerne og fikk i oppgave å betjene eksisterende Mercedes AMG-kunder i USA.

I dag er RENNtech primært fokusert på ytelse ved å gjøre allerede raske AMG-modeller enda raskere.  RENNtech gjør også kosmetiske tuning-, aero-tuning- og eksossystemer og er et av de mest prestisjefylte tuningselskapene fordi de også er tungt involvert i racing.

Novitec Group – Ytelse i Vouge

High-end bil tuning er ikke noe de fleste selskaper tør å gjøre fordi eksisterende Ferrari, McLaren og Lamborghini produkter er allerede imponerende raske og slående.  Akkurat som Mansory,  er Novitec fokusert på å gjøre raske biler enda raskere, samtidig som de inkluderer mer subtile stylingsignaler i sammenligning.

Hovedforskjellen her er at Novitec har en tendens til å endre det ytre utseendet til disse bilene ved å bytte hjul og noen få additional aerodynamiske biter.  Novitec  reserverer faktisk grundigere oppgraderinger for bare noen få modeller per år, mens Mansory nesten alltid helt gjenskaper de fleste biler.

Alpina – Mest berømte ettermarked BMW tuning selskap

Alpina er et bayersk-basert bil tuning selskap primært fokusert på tuning BMW sedans, eiendommer, og SUVer.  Forskjellen mellom Alpina og BMWs eksisterende interne M tuning avdeling er at Alpina fokuserer på komfort og stil mens BMW M fokuserer på ytelse og aggressivitet.

  Hvilken Mercedes-motor høres ut som en Pagani?

En av nøkkelfaktorene til BMW Alpina modeller er at de tilbyr Comfort + moduser som ikke er tilgjengelige i vanlige BMW-modeller. Dette sikrer at BMW Alpina modeller tilbyr de beste cruising egenskaper ut av alle eksisterende BMW tuning selskaper der ute.

TECHART – Premium Porsche tilpasningsselskap

TECHART er også et ganske kjent ettermarkedsbil tuning selskap som spesialiserer seg på tuning Porsches. TECHART tilbyr alle slags pakker avhengig av hvor mye penger du vil bruke og hvilken type bil du er interessert i.

Noen biler ligner Mansory-modeller, men de fleste av dem er litt mer dempet. TECHART er stolte av å være et ekte ytelsesorientert biljusteringsfirma fordi de også gjør omfattende aerodynamisk tuning.  Som sådan var mange TECHART 911-modeller rekordstore biler,  og noen av dem var betydelig kraftigere enn toppmoderne Porsche-fabrikkmodeller.

Delen Vanlige spørsmål

Hva gjør Mansory unik?

Mansory er fokusert på å skyve grensene, noe som betyr at de er villige til å fullstendig tenke nytt om utrolig flotte biler som den nye Ford GT eller Bugatti Chiron.  Dette er grunnen til at mange misliker Mansory, men ingen kan si at Mansory ikke er et autentisk selskap.

Mansory prøver å selge eksklusivitet, brashness og overflod. Det kommer ikke som noen overraskelse at mange Ferrari-eiere der ute ønsker å føle seg mer spesielle enn «vanlige» Ferrari-eiere.  The styling diskusjon gjør absolutt Mansory-merket mye mer relevant, uansett om konteksten er god eller dårlig.

  Kan Mercedes gå gjennom bilvasken?

Hvilket tuningselskap lager de kraftigste bilene?

Hennessey Performance er et amerikansk selskap som spesialiserer seg på tuning amerikanske muskelbiler og lastebiler, og mange av modellene deres tilbyr mer enn 1000hp, inkludert pickuper.  Den kraftigste Hennessey-modellen gjennom tidene er Venom F5 med mer enn 1800hp fra sin 6.6L twin-supercharged V8.

Hennessey Venom GT tilbyr mer enn 1200hp mens det er mange 1000hp-modeller i Hennessey-katalogen, inkludert innstilte Camaros, Jeep Trackhawks og Dodge TRM-lastebiler.

Hva er det mest luksuriøse biljusteringsfirmaet i verden?

Mansory er sannsynligvis det mest luksuriøse bilselskapet i verden fordi de er villige til å gjøre absolutt hva som helst hvis du er villig til å betale for det.  Mansory er det eneste tuningselskapet i verden som er villig til å jobbe med hyperbiler som  Bugatti Chiron, en bil som koster mer enn $ 3m.

Mansory gjør også omfattende arbeid med Rolls Royce-, Bentley-, Ferrari- og Lamborghini-modeller ved å gjøre dem mer eksklusive, kraftigere og mer av alt.  Mansory liker å si at det er de som gjør all tuning for 1% av sports- og superbileiere der ute, og det virker som om det er mest tilfelle.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter