Vanlige Ford Transit 4×4-problemer

Ford Transit

Ford Transit er en familie av lette nyttekjøretøyer som selges over hele verden. Den første Transit ble introdusert i 1965 og har siden gitt opphav til fire forskjellige generasjoner. Mer enn 10 millioner av disse har blitt solgt i løpet av denne tiden, noe som gjør den til en av de mest solgte varebilene gjennom tidene. Forståelig nok kan en så stor varebil bare ha overlegen brukervennlighet.

Selv om Transit er en stor suksess for Ford, det er sikkert ikke perfekt som det er tilfelle med alle biler der ute. Som sådan skal vi nevne de vanligste Ford Transit 4×4-problemene og fortelle deg hva du trenger å se etter hvis du er i markedet for en brukt.

Tap av strøm er uten tvil det mest rapporterte problemet for Transit, mens defekt elektrisitet er også en ting, spesielt klimaanlegget. For tidlig brems og dekk slitasje synes også å være et problem med Transitt 4×4 mens traction control og stabilitet problemer kan mislykkes, så vel.

Til slutt kan drivakselkoblingen bryte av kjøretøyet og forårsake et utall problemer på veien. Det er kanskje ikke så vanlig som alle de andre problemene på denne listen, men det er sikkert den mest alvorlige av dem alle, da det kan ende opp med å koste deg en formue å fikse dette.

Tap av strøm

Som nevnt i innledningen, problemer rundt tap av drivkraft synes å være det vanligste problemet med alle versjoner av moderne Transit varebiler. Disse problemene er spesielt vanlig med 2015-2016-modeller som også er de mest populære brukte iterasjoner av Transit. Disse problemene er alltid etterfulgt av en sjekk motor lys også.

  Vanlige problemer med Citroën DS9

De første komponentene du trenger å inspisere hvis du føler din Transit er lidelse er drivstoff filtre, luftfiltre, drivstoff injektorer, eksosanlegget, og virkelig dårlig kompresjon. Disse problemene kan veldig lett være forårsaket av drivstoff av lav kvalitet og mangel på rettidig vedlikehold, noe som vanligvis er tilfelle. Alt i alt, inspisere alle disse delene og erstatte dem om nødvendig bør gjøre susen i de fleste tilfeller.

Elektriske problemer

Alle moderne biler i disse dager lider av en eller annen form for elektriske problemer. I tilfelle av Transitt, det er på grunn av A/C i de fleste tilfeller. Eiere fortsetter å rapportere at varebilen nekter å kjøle ned hytta effektivt, eller i det hele tatt. Hvis det faktisk finner sted, sørg for å sjekke kondensatoren for blokkering som rusk kan bygge seg opp over tid som også bør tette ventilene og muligens A / C linjer også.

Elektriske problemer med EGR-ventilen er også en mulighet, mens tilbehør belysning problemer på interiøret er vanlig, spesielt på tvers av eldre Transit-modeller. Noen har rapportert om problemer med elektriske vinduer som ikke vil gå opp eller ned, mens elektriske låser også kan svikte.

For tidlig brudd og dekkslitasje

Internett er fullt av folk som klager over bremseproblemer med Ford Transit, noe som vanligvis fører til at de må bytte bremser hver 15,000 35,000 til XNUMX XNUMX miles, noe som er altfor hyppig, spesielt for et kjøretøy som ofte kjører tusenvis av miles hver uke. Som det ser ut, dette problemet er på grunn av Ford ved hjelp av klebrig calipers som kan slipe mot disker og føre til at begge av dem til å forverres raskt.

  Vanlige problemer med Ford Puma

Dette vil føre til at trykket påføres et bestemt hjul som også kan føre til ujevn for tidlig dekkslitasje. Disse problemene er enda mer forverret for 4×4 Intelidrive Transit-versjoner ettersom ujevn dekkslitasje ser ut til å være mer vanlig med AWD Transit-modeller.

Problemer med antispinnsystemet og stabilitetskontrollen

Moderne traksjonskontroll og stabilitetskontrollsystemer er en viktig del av å holde oss trygge, og moderne Transit-modeller er også utstyrt med disse. Imidlertid kan disse systemene noen ganger bremse bakhjulene for å forhindre at varebilen sklir selv når den ikke gjør det, og det kan føre til at du mister kontrollen.

Gitt, disse problemene er ikke vanlig, og ikke for mange mennesker har klaget over disse problemene, men uansett, de bør nevnes for de som ønsker å kjøpe en brukt Transit.

Drivakselkobling faller av

Sist, men ikke minst, må vi uten tvil nevne det farligste og mest bekymringsfulle problemet for Transit, som er den bakre drivakselkoblingen som faller av varebilen og forårsaker enorme skader i kjølvannet. Hvis dette skjer, vil du høre et høyt smell, og varebilen vil sannsynligvis stoppe og kutte all strøm.

Siden disse maskinvarekomponentene er ganske robuste, kan de skade komponenter i nærheten mens de herjer, spesielt bremsene, noe som kan være en enda farligere situasjon. Dette var også grunnen til at Ford tilbakekalte en haug med disse tilbake i 2022.

Ofte stilte spørsmål

Er Ford Transit 4×4 bedre enn RWD Transit?

Hvis du bruker Transit til motorveikjøring og ikke tar den gjennom noe seriøst terreng, har du det bedre med bare et RWD-system. Også, hvis du ikke støter på snø eller ikke for mye av det, er det best å spare de ekstra kostnadene og bare få deg et par vinterdekk av høy kvalitet, da det er det som gjør den virkelige forskjellen.

  Problemer med girkassen i Fiat Panda

AWD-modellen er bedre for de som kjører over ugunstig terreng ofte og trenger all den trekkraft de kan få. Realiteten er at Transit 4×4 er den bedre versjonen, men nødvendigheten for det er ikke 100% der.

Hvilke varebiler konkurrerer med Ford Transit?

Mercedes Benz Sprinter varebil er sannsynligvis den mest fryktinngytende konkurrenten til Transit og blir ofte sammenlignet med Transit i head-to-head matchups. Realiteten er at eldre Sprinter varebiler er de samme som Transit, men nyere iterasjoner er mye annerledes.

VW Transporter og RAM ProMaster er også ofte ansett som Transit konkurrenter som de har lignende nyttelast og størrelsen er ganske mye den samme.

Hvorfor er Ford Transit så populær?

Ford Transit er en enkel beslutning å ta for mange bedrifter, da det er en veldig kostnadseffektiv varebil å kjøpe. Den har effektive motorer, god pålitelighet, god størrelse, plass og kan brukes i stort sett alle slags miljøer. For de som leter etter flåtebiler, er Transit et trygt valg, ettersom Transit har vært flåtebilvalget i veldig lang tid.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter