Vanlige problemer med Mercedes C350e

Mercedes C350e problemer

Mercedes C350e var i produksjon mellom 2015 og 2018, og på den tiden var denne Mercedes kompakte luksus plug-in hybrid sedan den mest populære Mercedes plug-in sedan. Mercedes listet opp 350e med en drivstofforbruksrangering på 112MPG kombinert, noe som faktisk er et veldig imponerende antall.

Imidlertid vet alle at en hybrid tilbyr en veldig kompleks plattform, og at biler som disse noen ganger har en tendens til å oppleve problemer mye oftere sammenlignet med vanlige gassdrevne biler. C350e bruker en 4-sylindret motor som både er turboladet og hjulpet av en elektrisk motor, men de fleste problemene knyttet til C350e skyldes ikke motoren.

De vanligste problemene som plager C350e er forbundet med girkassen, elektronikk,  MAF-sensoren, overdreven vibrasjoner mens du kjører og   kamakseljusteringsspolen. De fleste av disse kan løses uten for mange problemer, men de er fortsatt alvorlige nok til å ødelegge din generelle opplevelse.

Alt i alt er C350e en anstendig pålitelig bil som trenger konstant og riktig vedlikehold, som det er tilfelle med alle Mercedes-modeller. Hvis du opprettholder den som beregnet, bør C350e vare lenge.

Mercedes C350e girkasse problemer

Mercedes C350e er drevet av en Mercedes proprietær 7-trinns dreiemoment omformer automatisk girkasse. 7G-Tronic er en anstendig automatisk girkasse, men den opplever noen ganger grov giring, uvillighet til å bytte gir, spesielt når du skifter fra nøytral til først, eller fra første til andre gir.

Problemer som disse kan ofteløses ved å utføre en tilbakestilling av overføringen. For å unngå noen av disse, må du imidlertid bytte transmisjonsolje hvert 4-5 år. Selv om 7G-Tronic er en anstendig pålitelig girkasse, forårsaker det noen ganger problemer som ikke er så vanskelig å fikse.

  Hvilke Mercedes-modeller har omgivelsesbelysning

Mercedes C350e elektriske problemer

Mercedes C350e er ikke en gammel bil i seg selv, men det opplever noen ganger problemer med mange av bilens elektronikk som utvendig belysning, interiørbelysning, infotainment skjermfrysing, GPS-problemer, telefontilkoblingsproblemer. De fleste av disse kan lett løses, men de har en tendens til å vises igjen i mange tilfeller.

Mercedes lager komplekse biler som er utstyrt med alle slags teknologier og løsninger for å gjøre livet ditt mye bedre og enklere. Noen ganger skjer imidlertid det motsatte når disse begynner å forårsake problemer. Heldigvis har disse en tendens til å bare vises på et lite antall enheter.

Problemer med Mercedes C350e MAF-sensorer

MAF-sensoren (Mass AirFlow) er designet for alltid å holde oversikt over  hvor mye luft som passerer gjennom motoren, samtidig som den holder styr på lufttemperaturen. Disse er kjent for å noen ganger feiltolke mengden luft som trengs som har en tendens til å forårsake mangelfulle akselerasjoner som kan ødelegge kjøreopplevelsen din.

Mange Mercedes-spesialister sier at disse bør byttes ut hver 80k miles eller så, så du kommer sannsynligvis til å støte på dette problemet hvis du vil kjøpe en W205 C-Class.  MAF-sensoren er en viktig del når det gjelder tenningsprosessen, så hvis du føler at C350e mangler strøm, må du kontrollere MAF-sensoren.

Mercedes C350e overdreven vibrasjoner under kjøring

Mercedes C350e er utstyrt med en ting som kalles en aktiv kjøresensor som har til oppgave å kontinuerlig overvåke kvaliteten på stasjonen. Imidlertid rapporterte mange eiere at deres C-Klasse-modeller har en tendens til å oppleve for store mengder vibrasjoner mens de kjører, og at den aktive kjøresensoren er den vanligste årsaken.

  Mercedes S-klasse år å unngå

Disse må byttes ut når dette skjer som i teorien skal løse problemet på ubestemt tid. Disse problemene er relativt vanlige, men de er urovekkende for noen av de vitale bilkomponentene.

Mercedes C350e kamaksel justering solenoid problem

Kamakseljusteringsspolen har til oppgave å la oljen strømme riktig gjennom det variable ventiltidssystemet når den er aktivert. Hvis kamakseljusteringsspolen svikter, vil det sannsynligvis påvirke motorens timing, og er derfor nødvendig for å løse dette problemet så snart som mulig.

Problemer som disse kan potensielt føre til mer alvorlige problemer nedover linjen, noe som betyr at motortid alltid må være på punkt. Hvis du ikke klarer å løse dette problemet riktig i tide, vil du sannsynligvis forårsake mye belastning på beltene og motoren.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes C350e en god bil?

Mercedes C350e er faktisk en god bil fordi den kombinerer AWD, en ganske potent og responsiv motor med segmentledende effektivitet. Dette betyr at denne pakken er laget for de som ønsker å nyte en Mercedes uten å betale store mengder penger for drivstoff.

Som sådan er C350e virkelig en god bil fordi alt det ekstra kompleksiteten egentlig ikke er skadelig for bilens generelle pålitelighet. Alt du trenger å gjøre er å opprettholde det riktig, og C350e skal faktisk vare lenge.

Er Mercedes-hybrider verdt det?

Med den stadig økende populariteten til avkarbonisert transport, fører hybrider bilindustrien skulder til skulder med elbiler. Mercedes er et av de merkene som bestemte seg for å bli med i hybridserien  relativt tidlig, noe som betyr at Mercedes-hybrider i dag er noen av de mest avanserte på markedet.

  Vanlige problemer med Suzuki Baleno

Den splitter nye C-klasse inkorporerer en elektrisk motor i hver modell de tilbyr, noe som betyr at de fleste moderne Mercedes-biler enten er tilgjengelige som milde hybrider, konvensjonelle hybrider eller som full-on plug-in hybrider. I tillegg til disse lager Mercedes også noen av de mest luksuriøse og velbygde ELBIL-ene.

Er W205 C-klasse en pålitelig bil?

W205-generasjonen av C-klassen er faktisk en pålitelig bil, da den tilbyr en kvalitetstilt plattform med effektive og velbygde motorer. 7G-Tronic-overføringen som tilbys er for det meste både jevn og pålitelig. W205, akkurat som alle andre Mercedes-er, trenger imidlertid riktig vedlikehold, ellers er den ikke så pålitelig som den kan være.

Europeiske luksusbiler er kjent for å være plagsomme hvis de ikkeopprettholdes riktig, da alle problemene som oppstår fra mangel på vedlikehold, har en tendens til å legge seg opp til bilen begynner å forårsake stadig mer alvorlige problemer som potensielt til og med kan koste titusenvis av dollar.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter