Vanlige problemer med Mercedes GLK350

Mercedes GLK350 problemer

Mercedes Benz GLK350 er forgjengeren til den nåværende Mercedes GLC som betyr at den er plassert som en kompakt familie Mercedes luksus SUV. GLK er basert på C-klasse og representerer C-klasse av Mercedes SUVer.

Gitt det faktum at C-klassen er en av de mest solgte Mercedes-modellene gjennom tidene, kommer det ikke som noen overraskelse at GLK også var en av de best solgte Mercedes-bilene på den tiden. Dette betyr imidlertid ikke at GLK350 ikke kommer med sin andel av problemer, spesielt siden GLK først ble introdusert tilbake i 2006.

Et av de vanligste og mest stressende problemet som plager GLK350 er relatert til kollisjonsputer.  GLK350 er også kjent for å oppleve problemer med drivstoffsystemet, det elektriske systemet, fjæringsproblemer og visse motor- og motorkjølerelaterte problemer.

Alt i alt er GLK350 en anstendig pålitelig bil, men som med enhver Mercedes trenger den konstant og rettidig vedlikehold, ellers vil bilen begynne å utvikle problemer som er mye mer oppgave og dyre å fikse.

Mercedes GLK350 kollisjonspute problemer

Takata-tilbakekallingen er en av de mest omtalte Mercedes-tilbakekallingene i historien på grunn av de fryktede kollisjonsputeproblemene den pleier å forårsake hvis bilen ikke er løst. Disse problemene inkluderer kollisjonsputer som ikke distribueres  når det er nødvendig, kollisjonsputer som distribueres uten grunn, og mange andre kollisjonsputerelaterte problemer.

Kanskje det største problemet med dem er hvordan Mercedes prøvde å løse disse. Så mange Mercedes-modeller er en del av Takata-tilbakekallingen, noe som betyr at disse problemene tar altfor lang tid å fikse. Så mye at det fortsatt er mange biler der ute som ennå ikke er  fikset.  Uansett, sørg for å alltid sjekke om GLK du er interessert i var en del av Takata-tilbakekallingen.

  Alt om Ford F150 skiftkoblingsproblemer

Problemer med Mercedes GLK350 drivstoffsystem

Et annet relativt vanlig og like stressende GLK350-problem er det som er relatert til drivstoffsystemet. Mange eiere over hele verden oppgir at GLK350 har en tendens til å avgi potente drivstofflukt når du fyller den opp.  Noen sier at dette problemet bare skjer når de fyller bilen helt opp mens andre oppgir at drivstofflukten er alltid til stede.

Problemet her er at disse vanligvis peker mot en drivstofflekkasje et sted i systemet, noe som betyr at disse kan skape potensielle sikkerhetsrisikoer.  Mange eiere har rapportert at problemer som disse koster mye penger å fikse, spesielt de som består av drivstofflekkasjer under baksetebenken.

Mercedes GLK350 elektriske problemer

GLK350 har også flere elektriske problemer som består av at bilen ikke kan starte opp, bilboding, problemer med dashbordinstrumentklynge og viktige anerkjennelsesproblemer.  Eldre GLK-modeller er også kjent for å oppleve problemer med utvendig lyn og mange tilbehør i bilen.

Noen eiere rapporterte at deres GLK350-modeller også opplevde rattlås uten en ekte årsak.  Instrumentklyngen har en tendens til å lyse opp som et Christmas-tre som senere resulterer i at bilen fører til en feil i rattlåssystemet.

Mercedes GLK350 suspensjon problemer

Mercedes GLK350 leveres i to forskjellige fjæringsoppsett som inkluderer tradisjonelle stålfjærer og det mer sofistikerte Mercedes AIRMATIC luftsmuspens ionsystem.  Det vanligste problemet med det tradisjonelle spolefjæroppsettet er ned til den fremre stabilisatorstangen som har en tendens til å produsere alle slags uregelmessigheter mens du kjører.

  Ford Kuga Turbo-problemer

AIRMATIC-systemet er kjent for å forårsake alle slags problemer hvis du ikke opprettholder det riktig. Dette er dessverre en vanlig forekomst i mange Mercedes-modeller, spesielt de med ganske mange kilometer på kilometertelleren.  AIRMATIC-systemene har en tendens til å lekke og luftsjokkene er utsatt for for tidlig forverring hvis de ikke opprettholdes riktig.

Mercedes GLK350 motor- og motorkjøleproblemer

Et av de vanligste motorrelaterte problemene med GLK350 er den uforutsigbare og tilsynelatende stressende bilbodingen.  Disse har en tendens til å være relatert til mange elektriske problemer som problemer med alle slags sensorer, eller potensielt til og med med selve motoren.

Motoren er kjent for å lekke olje, spesielt på høyere kjørelengdemodeller som kan være skadelige for mange andre nærliggende komponenter. Mange eiere rapporterer at oljelekkasjer som disse ofte finner veien inn i radiatoren som forårsaker alle slags problemer nedover linjen.

Delen Vanlige spørsmål

Er GLK350 verdt det?

Mercedes GLK350 er forgjengeren til den nåværende Mercedes GLC som er en av de mest solgte Mercedes SUVer gjennom tidene.  Hvis du elsker ideen om å eie en kompakt Mercedes luksus SUV som ikke kommer til å bryte banken, bør du sjekke ut Mercedes GLK350.

Sørg imidlertid for å se etter en som har blitt vedlikeholdt riktig og en som ikke har så mange miles på klokken. Mange mennesker har en tendens til å kjøpe brukte Mercedes-biler til rimelige priser bare for å finne ut at disse typene biler har en tendens til å oppleve problemer mest.

  Vanlige problemer med Audi A5

Er GLK350 bedre enn GLC?

Nei, det er det ikke. GLK var egentlig aldri en smash hit når det gjelder design, da det så litt for seniorvennlig ut. Mange har sagt at GLK bare var to oboxy og at en boxy design på en  så liten SUV ser litt rart ut.

Dette er grunnen til at Mercedes bestemte seg for å bruke jevnere linjer på GLC som definitivt gjorde det mer tiltalende og mer ungdommelig.  Interior-wise, GLC er ligaer over GLK fordi GLK stolte på Mercedes forrige generasjon interiørdesign som nå er alvorlig datert.

Er GLK350 en pålitelig bil?

Mercedes GLK350 er faktisk en over gjennomsnittet pålitelighet Mercedes SUV, spesielt for senere generasjoner. Dette betyr at GLK350 er en av de mest pålitelige Mercedes-modellene i moderne tid som faktisk er verdt å påpeke.

Videre koster GLK mye penger å vedlikeholde, men fortsatt ikke så mye som de fleste Mercedes SUVer. Dette betyr at en velholdt GLK350 har potensial til å vare veldig lenge mens du ikke er overbærende dyr å vedlikeholde.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter