Vanlige problemer med Porsche Boxster

Porsche Boxster Problemer

Porsche Boxster er en inngangsnivå 2-seters sportsbil laget for de som ønsker å nyte en ekte Porsche kjøreopplevelse uten å betale 911 penger. Videre foretrekker noen mennesker faktisk Boxster-oppstillingen fremfor 911-oppstillingen fordi 911 har vokst altfor mye de siste tiårene.

Hvis du parer det med en midtmontert 6-sylindret motor og en kort akselavstand, kan du til og med si at noen Boxster / Cayman-modeller er enda mer spennende å kjøre enn en 911. Når det gjelder pålitelighet, ser boxster ut til å ha hatt en relativt opp og ned-opplevelse med noen modeller som gjør det mye verre enn andre.

Første generasjons Porsche Boxster er den verste når det gjelder pålitelighet, mens alle senere generasjoner er mye bedre. Uansett er de vanligste alvorlige problemene som potensielt kan plage Boxster-modellen du er ute etter PDK-problemer, oljelekkasjer, IMS-lagerproblemer, overoppheting, timingkjedeproblemer.

Alt i alt er de nyere Boxster-modellene betydelig mer pålitelige, men trenger også konstant vedlikehold for å vare lenge. Boxster er en sportsbil som betyr at driftskostnadene er relativt høyere, men så er det spenningen og spenningen ved å kjøre en.

Porsche Boxster – PDK-problemer

Porsche PDK er en av de mest avanserte dual-clutchoverføringer på planeten, men det er ikke fri for feil. Hvis du merker at Boxster nøler med å bytte gir eller gjør det grovt, spesielt hvis det er ledsaget av varsellamper for overføring, er sjansen stor for at PDK-en din begynner å handle.  De vanligste PDK-problemene er knyttet til den hydrauliske og elektronisk styrte koblingsdelen.

Hvis PDK du ser på begynner å forårsake problemer og ikke kan repareres, må du erstatte den. Å bytte ut en PDK koster vanligvis tusenvis av dollar og er den nest dyreste replacement-delen bortsett fra selvee-nginen.  Som sådan, sørg for å sjekke PDK grundig.

  Vanlige problemer med Fiat e-Ulysse

Porsche Boxster – Oil lekkasjer

De vanligste problemene Boxster-modeller har en tendens til å oppleve er de forskjellige oljelekkasjene som vanligvis ligger på enten den bakre hovedtetningen, ventildeksler, tennpluggtetninger eller oljekjølertetninger. Noen av disse liker den vanligste, den bakre hovedtetningen kan til og med ødelegge en manuell girkasse helt.

Å bytte ut denne forseglingen i en manuell bil krever noen ganger at du tar ut hele girkassen, og derfor kan disse være så dyre. Alt i alt, sørg for å sjekke alle disse stedene for lekkasjer, da de er relaterttil alle Boxster-generasjoner.

 

Porsche Boxster – IMS-bærende problemer

IMS-lagerproblemet er en av de mest omtalte Porsche 986- og 987-modellene, så mye at bilene som hadde en IMS-peiling ettermontering nå har en betydelig høyere verdi på bruktbilmarkedet, mens de som fortsatt har originalen er mye billigere.

Than faktum er at IMS peiling er faktisk sannsynlig å mislykkes til slutt, og når det gjør det, kan det wreak havoc.   Som sådan, sørg for å sjekke en 986 og en 987 Boxster hvis de fortsatt kommer med et originalt IMS-lager, hvis de gjør det, bør du se etter en som har en sammenlignbar nyere.

Porsche Boxster – Overopphetingsproblemer

Et av de vanskeligste Porsche Boxster-problemene er sprukne sylinderforinger som er begravet dypt inne i motoren og er kjent for å konsumere motorkjølevæske som nobod ys virksomhet. Problemet her er at disse problemene har en tendens til å skje først etter at bilen har kjørt en stund, noe som betyr at det er ekstremt vanskelig å diagnostisere.

  Vanlige problemer med Hyundai H1

Dette er spesielt tilfelle fordi du må demontere motoren for å sikre at liners faktisk er problemet. Dette betyr at å fikse liners krever noe av en motor gjenoppbygging som koster mye penger.

Porsche Boxster – Problemer med tidskjeden

Eldre Porsche Boxster-modeller er også kjent for å oppleve alvorlige motortidsproblemer som potensielt kan ødelegge motoren hvis de ikke blir tatt vare på i tide. Hvis du opplever et kontrollmotorlys under akselerasjon, er sjansen stor for at timingsystemet ditt er av og det trenger utskifting.

Porsche har designet disse motorene for å være kompakte og tettpakket, noe som betyr at du må fjerne motoren helt ut av bilen for å erstatte timingsystemet som er en ekstremt dyr jobb.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken Porsche Boxster generasjon bør jeg gå for?

Porsche Boxster 981-generasjonen er sannsynligvis den beste av gjengen fordi den perfekt balanserer ytelse, modernitet og kostnader.  6-sylindrede motorer er rikelig, moderne teknologi er også til stede mens verdien av 981 Boxster fortsatt er sterk og sannsynligvis vil forbli slik i mange flere år fremover.

Den verste Boxster-generasjonen å gå for er utvilsomt 986 fordi den opplever for mange problemer, spesielt de tidligere modellårene.  987 er sammenlignbar bedre, men er fortsatt ikke så god som 981.

Hvor mye koster det å vedlikeholde en Porsche Boxster?

Porsche Boxster vedlikeholdskostnader er svært avhengig av hvordan bilen har blitt vedlikeholdt til den kom i din besittelse. Dette betyr at disse vanligvis ikke er så dyre å vedlikeholde hvis alt har blitt gjort riktig gjennom bilens levetid.

  Ford Bronco 1.5 Ecoboost Problemer

Men hvis bilen ikkeble opprettholdt så godt på forhånd, har det en tendens til å koste ganske mye penger å opprettholde senere. Som sådan, hvis du er interessert i å kjøpe en Boxster, sørg for å få en med all service- og vedlikeholdshistorikken lett tilgjengelig på hånden.

Er Porsche Boxster verdt det?

Porsche Boxster er virkelig verdt det fordi det er en spennende 2-seters sportsbil som har en tendens til å best mulig av sine konkurrerendeors som Z4, Alpine A110 og MX-5 Miata.  Boxster er tilgjengelig i mange forskjellige iterasjoner og motorer, noe som betyr at det er ganske enkelt å finne den som passer deg.

Boxster er laget for å være en gjennom og gjennom sportsbil som er ganske åpenbar i det øyeblikket du går inn og snur nøkkelen. Som sådan er Boxster verdt det, da det er en av de morsomste Porsche-modellene gjennom tidene.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter