Alt om 2023 VW elektriske modeller

2023 VW ID 4-modeller

Volkswagen er et av de merkene som er villige til å investere mye penger i  elektrifisering av biler, noe som gir mye mening av to grunner. Den første treffer svært nær VWs hjerte på grunn av hele «Dieselgate» -skandalen som kostet selskapet milliarder på milliarder av dollar. Den andre grunnen er at elbiler er fremtiden, og VW ønsker å skape fremtiden.

Det er her VW ID.-serien av biler kommer inn da den er fylt med interessante elbiler for alle. Hvis du vil vite alt om 2023 VW elektriske modeller, må du huske å holde deg fast, da det er akkurat temaet i dagens artikkel. Disse inkluderer VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5, VW ID. Aero og VW ID. Buzz.

Snart nok, VW kommer til å introdusere nye ID. modeller som kommer til å fullføre VWs elbil lineup. Disse inkluderer ID.6, ID.7 og ID.8. En stor tre-rad SUV, en stor familie sedan, og en mellomstor familie SUV.

Nå er det på tide å gå i dybden om alle tilgjengelige ID.-modeller og fortelle deg hva som er spesielt med hver av dem. Dette vil gi deg en bredere forståelse  av  hva du får hvis du bestemmer deg for å kjøpe en av VWs ID. biler.

2023 VW ID.3

Volkswagen ID.3 koster rundt 35.000 dollar, men den kommer ikke til USA. Grunnen til at det ikke er det,  er at liten hatchback  egentlig ikke er en ting i USA så mye som de er i andre markeder.  Du kan få ID.3 med tre forskjellige batteristørrelser. Standard ID.3 får en liten 150hp elektrisk motor parret med et 45kWh batteri som kan gjøre 218 miles på full lading.

  Er Volkswagen T6 en god varebil?

Mellommodellen får et 58kWh batteri, opptil 204 hk og rundt 264 miles rekkevidde.  Den øverste 77kWh batterimodellen får også 204 hk, men kan gjøre 344 miles på full lading. ID.3 er den minste og rimeligste ID.-modellen, og det er derfor den er den mest populære der ute som er en av de mest solgte elbilene i Europa.

2023 VW ID.4 og ID.5

Volkswagen ID.4 er den mellomstore elektriske crossover / hatchback som koster $ 38.000 for entry-level Pure-modellen som får et mindre 52kWh batteri med opptil 170hp og en rekkevidde på 214 miles.  Pro-, Pro S- og Pro S Plus-modellene får det større batteriet på 77 kWh, som uansett er det eneste valget i USA.  Disse tilbyr opptil 300 hk og en rekkevidde på opptil 323 miles.

ID.4 er den du skal gå hvis du vil ha en flott elektrisk familiebil med VW-merke. Det er mye større og mer behagelig enn ID.3, som definitivt er det du vil ha hvis du har en familie. Det er like trygt og nesten like effektivt som ID.3, samtidig som det får en hel rekke ekstra funksjoner som ikke er tilgjengelige med ID.3. ID.5 er egentlig bare en re-bodied og bedre utseende versjon av ID.4 med en prislapp på rundt $ 41,000.

2023 VW ID. Aero

Volkswagen ID. Aero er det nyeste tilskuddet til ID.-familien, og den representerer en ny retning for VW ID.-serien.  VW ID. Aero vil sannsynligvis starte på rundt $ 40.000 og kommer til å tilby det kjente 77kWh-batteriet.  Dette bør være nok for en rekkevidde på 385 kilometer i henhold til VW fordi ID. Aero er en mye mer aerodynamisk bil enn resten av ID.-serien.

  Hyundai i10 vs VW Up - Hvilken er bedre?

Den skal også tilby 340 hk i det minste, noe som gjør den til den kraftigste ID.-modellen som noen gang har kommet ut. Hvis alt dette er noe å gå etter, vil ID. Aero sannsynligvis være den mest populære og beste VW ID. elbilen du kan kjøpe, i hvert fall før ID.7 til slutt ser dagens lys.

2023 VW ID. Buzz

Sannsynligvis den quirkiest og kuleste ID. bil der ute er VW ID. Buzz van som betaler hyllest til den gamle skolen 60-tallet VW camper hippie mobil. ID. Buzz forventes å starte på rundt $ 50.000, noe som er ganske premium å betale over de eksisterende VW ID.-modellene, men det er å forvente som ID. Buzz er ikonisk i alle betydninger av ordet.

Du får et 77kWh batteri som kan gi rundt 210 miles av reell rekkevidde som ID. Buzz er egentlig ikke aerodynamisk or lett.  Den er designet for å være en fornøyelsesmobil, og det er grunnen til at de fleste ikke vil bruke den til pendling til og fra jobb, men heller i helger og ferier.

FAQ-seksjon

Hva er den beste VW ID. -bilen?

Den nylig avslørte VW ID. Aero er den beste ID.-bilen VW tilbyr fordi den er den nyeste, den flotteste og sannsynligvis den mest ønskelige. VW har endelig tilbudt en bil som konkurrerer med Tesla Model 3, og med 385 miles på full ladning og 340 hk, er denne elektriske sedanen sikker på å bli veldig populær over hele verden.

  Hvilken VW Golf er den beste

Derfor er ID. Aero en global VW-bil, den eneste foruten ID.4, noe som betyr at den vil bli solgt i alle markeder. Foruten ID. Aero, er ID.5 også veldig kul som det ser ut som en coupe SUV, en styling retning som er utrolig populær i disse dager.

Når skal VW tilby ID.6, ID.7 og ID.8?

Volkswagen ID.6 debuterte allerede i Kina, men vi er ikke så sikre på om den noen gang kommer til å komme til Europa eller USA. Fordi det er en tre-rad SUV, kan det komme til USA, men er ikke sannsynlig å komme til Europa. ID.7 er ikke så langt fra å bli avslørt, det er den samme historien med ID.8. Vi må sannsynligvis vente til 2023 før vi kan se disse i kjød.

Lager VW gode elbiler?

Volkswagens elbiler er virkelig konkurransedyktige, og noen selger som gale over hele verden, spesielt ID.4.  Dette er nok til å si at VW faktisk lager gode elbiler fordi de ser kule ut, de er velutstyrte og tilbyr anstendige batteristørrelser og respektive maksimale rekkevidder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter