Alt om 2023 VW Passat

2023 VW Passat

Volkswagen Passat er en av de lengstlevende VW-modellene og også en av de mest kjente VW-modellene gjennom tidene. Den første iterasjonen av Passat kom ut tilbake i 1973, og det ser ut til at nå, 50 år senere, Passat sedan kommer til å bli avviklet permanent. Vi kommer imidlertid til å få en stasjonsvognversjon fortsatt, og  grunnen til at sedanen er borte er på grunn av Arteon og ID. Aero.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg alt om 2023 VW Passat, når den kommer ut, og hva du kan forvente av den. Sedan-versjonen av Passat er sikker på å bli savnet, men Arteon ser ut til  å bli mer og mer populær mens ID. Aero, den nye elektriske VW sedan er snart å treffe veiene rundt om i verden.

Som sådan var det rett og slett ikke nødvendig å tilby tre sedaner av samme størrelse med lignende prislapper og en generell lignende opplevelse. I tillegg til det foretrekker det europeiske markedet faktisk stasjonsvognversjonen av Passat fremfor sedanversjonen, noe som betyr at markedet kommer til å få det markedet ønsker å få.

Alt i alt er det på tide å gå litt dypere inn i den kommende VW Passat og fortelle deg alt du trenger å vite om det.

2023 VW Passat – Drivlinjen

Per nå er vi ikke 100% hvilke motorer som skal tilbys med Passat, men vi vet at dieselmotorer ikke går noe sted, og at Passat også kommer til å komme i PHEV-form.  Som sådan, når det gjelder dieselmotorer, vil Passat sannsynligvis ha den kjente 2.0L TDI-motoren i forskjellige stadier av melodi fra 148 hk til 200 hk.

  Vanlige problemer med Volkswagen ID.4

De siste rapportene sier at den nye Passat kommer til å ha «Euro 7» motorer, noe som betyr at de kommer til å slippe ut færre C02-utslipp enn tidligere Passat-modeller som bare var opp til Euro 6-standarden.  Når det gjelder bensinmotorer, kan vi forvente å få en 4-sylindret med opptil 2,0 liter i slagvolum.

Det meste av hypen ligger med de to hybrid-drivlinjene, hvorav den ene kommer til å tilby rundt 200 hk, mens den andre kommer til å tilby nærmere 250 hk.  250hp PHEV Passat kommer til å bære navnet «GTE» for å indikere at det er den kraftigste hybridmodellen til Passat.

En DSG dual-clutch girkasse vil trolig fortsette med den nye Passat mens base drivverk modeller vil ha FWD oppsett og AWD 4MOTION kommer til å være tilgjengelig som et alternativ.

2023 VW Passat – Design

I 8 år eller så har B8 Passat sett et stort antall redesign og oppdateringer, som alle flyttet baren aldri så lite mot den nye Passat.  VW sier imidlertid at den nye Passat kommer til  å revolusjonere Passat-design, og at den kommer til å ha et helt nytt designspråk som kommer til å være mer i tråd med VWs ID-utvalg av biler.

Passat kommer til å ha en bredere frontgrill, slankere LED-frontlykter og en enda skarpere fascia som kommer til å få den til å se sporty ut selv i ikke-R-Line-trimmer.  Interiøret holdes skjult, men noen kilder oppgir at den nye Passat kommer til å få det kjente Mk8 Golf-rattet og en enorm sentral infotainmentskjerm.

  Er Volkswagen Golf en god bil?

Vi må også nevne at den nye Passat sannsynligvis vil bli tilbudt med «Alltrack» -versjonen som kommer til å gjøre den nye Passat mer kapabel på milde terrengspor og grusveier på grunn av høyere bakkeklaring og ekstra beskyttelse rundt.

2023 VW Passat – Teknologi

Det sies at den nye Passat kommer til å låne sin teknologi fra ID.-serien, noe som betyr at den kommer til å få haptiske berøringsknapper på rattet, og klimaanlegget kommer sannsynligvis til å bli styrt gjennom en stor infotainmentskjerm i midten.

En virtuell cockpit kommer til å være til stede i alle modeller, omgivelseslyset kommer også til å bli forbedret og assistansefunksjonene i Passat vil være bedre enn noen gang før, noe som betyr at det sannsynligvis kommer til å få alle ADAS-funksjonene som er tilgjengelige i dagens marked.

2023 VW Passat – Priser

Ingen prisdetaljer har blitt utgitt til nå, men Passat kommer sannsynligvis til å koste rundt $ 28,000 til $ 30,000 for basisvarianter mens avanserte modeller kommer til å nå $ 50,000 uten store problemer.  Denne prisen er en relativ oppgradering i forhold til tidligere vognmodeller av Passat, men det er å forvente siden dette er en helt ny modell og den nåværende tilstanden i verdensøkonomien der prisene går opp daglig.

FAQ-seksjon

Når kommer VW Passat 2023 ut?

Volkswagen har bekreftet at den nye VW Passat kommer ut en gang i 2023, sannsynligvis tidlig i 2023, mens produksjonen skal starte innen utgangen av Q3 i 2023. Vi trenger imidlertid  å ta denne informasjonen med en klype salt, da ingen ennå er 100% sikre på hvordan de globale forsyningskjedene vil gjøre neste år.

  Aiways vs VW - som er bedre?

Kommer den nye 2023 Passat til å bli en god bil?

Vi må vente og se hva VW har i vente med nye Passat, men vi kan si at den nye 2023 Passat kommer til å bli mye mer avansert innen teknologi. Det kommer sannsynligvis til å droppe fysiske knapper, og de fleste funksjoner vil bli styrt gjennom en enorm sentral skjerm.

Dette er ikke nødvendigvis en god ting, da mange foretrekker å ha harde berøringsknapper for A / C, og hovedinfotainmentsystemet styrer s som volumknappen og dempebryteren.

Kommer den nye 2023 Passat til å bli tilbudt som sedan senere?

I følge den aller nyeste informasjonen kan Passat tilbys som en hatchback, men den kommer ikke til å bli tilbudt i sedanform, i hvert fall ikke i de fleste globale markeder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter