BMW 320d – Alt du trenger å vite

BMW 320d

Hvis du er en fan av BMW 3-serien, så vil du elske BMW 320d. BMW 320d er en fem-dørs sedan som har plass til opptil fem passasjerer. Bilen tilbyr BMWs ultimate kjøreopplevelse som den yter enestående, og det er lett å kjøre og håndtere.

På toppen av det kommer BMW 320d med nesten alle funksjonene en person kan ønske seg i en tradisjonell sedan. Det er komfortabelt, romslig, pålitelig, praktisk og drivstoffeffektivt. Hvis du elsker å reise mye, kommer denne bilen også med god lasteplass. Kort sagt, det er en perfekt daglig sjåfør eller firmabil.

Historien om BMW 320d

BMW 320d er en del av BMW 3-serien utvalg. For tiden er BMW 3-serien i 7. generasjon, mens BMW 320d ble introdusert i femte generasjon. Selv om vårt fokus er på BMW 320d, som er dieselversjonen, BMW fortsatt tilbyr BMW 320i, som er en bensin versjon.

Denne bilen kommer med to motoralternativer; M47D20TU2 og N47D20. Den første BMW 320d ble produsert på 01/2005, mens den endelige modellen ble laget på 10/2011. Som de fleste biler i sitt utvalg, BMW 320d kommer i forskjellige kroppsstiler, som inkluderer sedan, kupé, og cabriolet.

Funksjoner av BMW 320d

Utseende

BMW 320d er en vakkert designet sedan med et luksuriøst, men enkelt utseende. Den leveres med en nyregitter sandwiched mellom to LED-frontlykter med fire LED DRL lysringer. Dessuten har den også 18-tommers legering hjul som gir den et sporty utseende.

Når det gjelder interiøret, kan denne bilen skryte av skinnseter, et elektrisk førersete med minnefunksjon, en glass takluke, skinnstyring, omgivelsesbelysning, setehøydejustering, justerbar nakkestøtte og mye mer. Med slike funksjoner vil du føle deg som en konge inne i denne tyske maskinen.

  Hvilken BMW er best for drifting?

Andre bemerkelsesverdige funksjoner som denne bilen kommer med er nøkkelfri inngang, Apple CarPlay, cruise control, lydsystem, navigasjonssystem, ventilasjonssystem og mye mer. Den har også viktige sikkerhetsfunksjoner som barnesikkerhetslåser, sentrallås, et høyhastighets varslingssystem, parkeringsassistanse, trekkraftkontroll og mye mer.

BMW 320d har en akselavstand på 110,6 tommer, en lengde på 182,4 tommer, en bredde på 71,3 tommer og en høyde på 56,3 tommer.

Prestasjon

Det er aldri lett å finne en pålitelig BMW med høy ytelse. Men med BMW 320d kan du være trygg på at du får en pålitelig og høy ytelse bil. Denne bilen har også to motoralternativer, slik at brukerne kan velge den perfekte motoren for deres behov.

BNW 320d produsert mellom 01/2005 til 08/2007 leveres med en M47D20TU2 rett linje-4 motor som leverer opptil 161 HP og 250 lb-ft dreiemoment. Den andre versjonen av BMW 320d ble produsert mellom 03.2010 og 10/2011. Den kom med en N47D20 rett inline-4 motor som produserer maksimalt 161 HP og 280 lb-ft av dreiemoment.

Sist, men ikke minst, har vi produsert 320d-versjonen mellom 03/2010 og 10/2011. Denne versjonen er utstyrt med en N47D20 rett inline-4 motor som produserer opptil 181 HP og 280 lb-ft av dreiemoment. 

Komfort og lasterom

Med muligheten til å bære maksimalt fem passasjerer, er denne bilen veldig romslig med hensynsfull benplass og takhøyde.  Den kommer også med maksimalt 480 liter lasteplass, som er god nok til reise eller piknik, da den vil lagre nok bagasje.

  Hvem lager BMW-olje?

Drivstoffeffektivitet

Som nevnt tidligere, er BMWs noen av de mest effektive luksusbilene på markedet. Dessuten er BMW 320d veldig effektiv, da den bruker lite drivstoff sammenlignet med konkurrenten. Så du vil ikke bruke mye på drivstoff og spare penger.

Pris

Prisen på kvalitet brukt BMW 320d varierer mellom $ 21,000 og $ 44,400. Selv om prisen er litt høy, er den verdt hver dollar brukt, da den kommer med eksepsjonelle funksjoner og ytelse.

FAQ

Er BMW 320d verdt å kjøpe?

Selvsagt, ja. Det avhenger imidlertid også av hva du leter etter. Hvis du vil ha komfort, luksus, høy ytelse og teknologisk utvikling, er 320d en god bil for deg. Men hvis du vil ha pålitelighet, lave startkostnader og lave vedlikeholdskostnader, er dette ikke bilen for deg.

Er BMW 320d pålitelig?

Ja, BMW 320d er en veldig pålitelig bil. I motsetning til BMW 5-serien eller 6-serien, registrerer BMW 3-serien færrest problemer. Dessuten er bensinversjonen, som er BMW 320i enda mer pålitelig enn sin dieselmotpart. Likevel har de begge lignende problemer.

Hva er de vanlige problemene med BMW 320d?

BMW 320d er pålitelig, komfortabel, praktisk og drivstoffeffektiv. Likevel kommer det også med noen problemer som brukerne burde vite om, slik at de kan håndtere dem bedre i fremtiden. Noen av de vanligste problemene inkluderer oljelekkasje, mislykket timingkjede, kjølevæskelekkasje, elektriske problemer og motorproblemer.

Vær oppmerksom på at de fleste av disse problemene bare finnes i bestemte modellår. Dessuten er de fleste problemene enkle å løse så lenge du besøker en sertifisert BMW-tekniker.

Er BMW 320d dyrt å vedlikeholde?

BMW 320d er blant de mest pålitelige sedans fra BMW-serien. Likevel er det fortsatt dyrt å vedlikeholde på grunn av de høye kostnadene for reservedeler og BMW-tjenester. Dessuten registrerer denne bilen også litt flere problemer enn bransjegjennomsnittet. Så dette øker den totale kostnaden for vedlikehold.

  Er BMW bakhjulsdrevne biler gode i snø?

Hva er den høye kjørelengden til BMW 320d?

Hvis du planlegger å kjøpe en brukt BMW 320d, er det veldig viktig å sjekke kjørelengden. Dette er fordi det vil gi deg beskjed om bilen vil være kostbar å opprettholde fremover eller ikke. Enhver BMW 320d med over 150,000 miles har høy kjørelengde. Dette er fordi BMW 3-serien begynner å utvikle alvorlige problemer mellom 100k og 150k miles. 

Bunnlinjen

Hvis du har vært ute etter en perfekt bil for daglig kjøring eller en firmabil, er BMW 320d et eksepsjonelt alternativ. Denne bilen er elegant konstruert, romslig, komfortabel, praktisk og drivstoffeffektiv. Likevel har den også noen vanlige problemer som du bør vite om, for eksempel kjølevæskelekkasje, mislykket timingkjede, motorproblemer og mye mer.

Alt i alt er BMW 320d en fin bil, og den er mer pålitelig enn de fleste BMW-modeller. Den største utfordringen med å eie denne bilen er de høye kostnadene ved reparasjon og vedlikehold. Bortsett fra det, er det en fin bil å ha.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter