Er BMW M440i en god bil?

Er BMW M440i en god bil?

DEN BMW M440i kommer med en jevn, kraftig turbocharged inline-6 motor som gir stor kraft. Dessuten er denne kupéen rask, luksuriøs, komfortabel og enkel å kjøre. Men er BMW M440i en god bil?

BMW M440i er en god bil hvis du leter etter en rask, komfortabel, luksuriøs og høy ytelse kupé. På den annen side er MM40i ikke bra hvis du ønsker en rimelig, drivstoffeffektiv, pålitelig og praktisk bil.

Historien om BMW M440i

BMW M440i er en del av BMW 4-serien. Denne serien har eksistert siden 2013 da BMW bestemte seg for å skille sine to-dørs kupéer fra BMW 3-serien. Dessuten er serien for tiden i sin andre generasjon og BMW M440i startet produksjonen i 2016.

Selv om BMW M440i kommer i en kupé og gran coupe versjon, andre BMW 4-serien er tilgjengelig i kupé, kabriolet, og 5-dørs liftback kroppen stiler. I motsetning til første generasjon BMW 4-serien som hadde flere motoralternativer, BMW M440i kommer med B58 for sin bensin versjon og B57 motoren for sin diesel alternativet.

Funksjoner av BMW M440i

Utseende

BMW M440i er kanskje ikke den peneste luksuskupéen i sin klasse, men den er fortsatt fantastisk. Audi A5 Sportback er en av de flotteste bilene i denne klassen. Likevel er M440i elegant og luksuriøst konstruert. Noen av de fremtredende funksjonene er maling, aksenter, lys, Shadowline utvendig trim, 18-tommers hjul, SensaTec møbeltrekk, BMWs iDrive 7 infotainment programvare, og aluminium tetragon interiør trim.  

Prestasjon

Utstyrt med en 3,0-liters turboladet inline-6 B58 med en 48-volts elektrisk motormotor, er M440i en høyytelses kupé. Dessuten har den også 8-trinns automatgir med mulighet for bakhjulsdrift og firehjulsdrift.

  Hva er vanlige problemer med BMW 335i?

Den kraftige motoren leverer opptil 382 hk og 369 lb-ft dreiemoment. Den har også en toppfart på 157 mph og kan akselerere fra 0 til 60 mph på 3,8 sekunder.  

Komfort og lasterom

Mange merker kanskje ikke forskjellene mellom 3-serien og BMW M440i-hyttene. 3-serien gir imidlertid mer plass ettersom M440i kommer med en lavere taklinje. Videre er bagasjerommet noe mindre sammenlignet med BMW 3-serien.

Når det er sagt, bmw M440i har en romslig og luksuriøs hytte med mange fremragende funksjoner. Den kan passe opptil fire personer og kommer med et bagasjeromsvolum på 12 kubikkfot. Merk at BMW M440i kupé tilbyr mer kabin plass enn BMW M440i kabriolet.

Sikkerhetsfunksjoner

BMW M440i er en svært avansert bil med mange topp sikkerhetsfunksjoner. Som et resultat er det en god bil for en familie, da det er trygt. Noen av de eksepsjonelle sikkerhetsfunksjonene som denne turen leveres med som standard, er kjørefeltsadvarsel med kjørefeltsassistanse, automatisert nødbremsing og adaptiv cruisekontroll med semi-autonom kjøremodus.

Drivstoffeffektivitet

Til tross for å kombinere en 3.0-liters turbocharged inline-6 motor med en 48-volts elektrisk motor, BMW M440i er ikke mer drivstoff-effektiv enn Audi A4 Sportback eller Mercedes-Benz C-klasse. BMW M440i kommer med en EPA-vurdering på 22 mpg i byen, 31 mpg på motorveien og 25 mpg kombinert.

På den annen side har Audi A5 Sportback en EPA-vurdering på 26 mpg i byen, 34 mpg på motorveien og en kombinert 29 mpg. Sist, men ikke minst, Mercedes-Benz C-klasse har en EPA-vurdering på 25 mpg i byen, 35 mpg på motorveien, og en kombinert 29 mpg.

  BMW X1 Pålitelighet

Pris

BMW M440i er ganske dyr, da den har en basispris på rundt $ 58,700. BMW M440i kabriolet er enda dyrere. Når du sammenligner denne prisen med de fleste av konkurrentene fra Audi og Mercedes-Benz, er det mye dyrere. Tvert imot tilbyr både Mercedes og Audi uten tvil de beste interiør- og komfortfunksjonene.

FAQ

Er BMW M440i verdt å kjøpe?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du ønsker en høy ytelse, komfortabel og luksuriøs kupé, bmw M440i vil være tiltalende for deg. Men hvis du har et budsjett eller vil ha en mer pålitelig og effektiv kupé, kan du se andre steder. Totalt sett er M440i bra, men den har en høy startkostnad.

Hva er de vanlige problemene med BMW M440i?

Før du investerer i en så dyr kupé, er det viktig å vite noen av problemene du kan møte. Noen av de vanlige problemene som BMW M440i brukere bør forvente å møte inkluderer feil ventil deksel pakning, kjølevæske tap, motor problemer, VANOS Solenoids problemer, og feil olje filter.

BMW M440i leveres med B58-motoren med en 48-volts elektrisk motor. Til tross for at denne motoren har problemer, registrerer den færre problemer enn både N54- og N55-motorene. Imidlertid er det fortsatt nytt, og flere problemer kan dukke opp senere.

Holder BMW M440i verdien?

Nei, BMW M440i holder ikke sin videresalgsverdi, noe som er vanlig blant BMW-modeller. Hovedårsaken til ikke å holde verdien er på grunn av den høye kostnaden for vedlikehold og reservedeler. Det er anslått at BMW M440i vil avskrive med ca 56% etter 5 års eierskap. Dette er en av de verste avskrivningsratene i sin klasse.

  Hvorfor BMW rattet er stivt

Hvor lenge varer BMW M440i?

Hvis denne luksuriøse kupéen er godt vedlikeholdt, kan den vare over 200 000 miles. Likevel er det ikke billig å opprettholde denne bilen, da delene og tjenestene er ganske kostbare. Likevel har noen brukere rapportert mindre problemer så tidlig som 50,000 miles, men alvorlige problemer starter når bilen klokker over 100,000 miles.

Hvor fort går BMW M440I?

BMW M440i er en av de raskeste BMWs coupes på markedet. Imidlertid er det fortsatt tregere enn BMW M4, som er ytelsesversjonen av BMW 4-serien. M440i kommer med en toppfart på 157 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på 3,8 sekunder.

Konklusjon

BMW M440i er både god og dårlig. Det er bra på grunn av sin enestående ytelse, komfort, luksus, topp sikkerhetsfunksjoner og svært avansert teknologi. På den annen side er denne bilen dårlig fordi den bruker mye drivstoff, det er kostbart å vedlikeholde, og det kommer med en høy startpris. Som et resultat er det en eksklusiv bil som bare noen få har råd til.

Video: 2021 BMW M440i Anmeldelse – Dette er hvor bra det er!

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter