Er en Tesla skuddsikker?

Er en Tesla skuddsikker?

Skuddsikre biler har sett en stor økning i både popularitet og effektivitet de siste 20 årene eller så. Folk som kjøper skuddsikre biler pleier vanligvis å være enten politikere eller forretningsfolksomønsker å sørge for at de er beskyttet til enhver tid. Er en Tesla skuddsikker? Nei, det er ingen Tesla-modeller som kommer skuddsikre fra fabrikken, i hvert fall ikke ennå.

Som sådan, hvis du vil ha en skuddsikker Tesla, må du gå gjennom ettermarkedsruten, da det er noen selskaper der ute som tilbyr å skuddsikre til forskjellige Tesla-modeller, og det mest fremtredende selskapet som gjør det er Armormax.

Hvis du er en OEM-type fyr og ikke vil ødelegge både effektiviteten og kjørekomforten din, kan du potensielt vente på at Cybertruck kommer ut, hvis det noen gang skjer. Cybertruck er ikke en full-on skuddsikker bil, men den kommer med pansret glass som skal kunne stoppe levende ammunisjon.

Uansett øker kjøp av en skuddsikker bil ditt generelle beskyttelsesnivå inne i bilen, men det ødelegger også ganske mange ting i prosessen. For det første, din effektivitet, bankkontoen din, rekkevidden din, kjøreopplevelsen din og komforten din.

Tesla Model S Armormax-pakke

Etter at du har kjøpt deg en Tesla Model S, kan du ta den med til Armormax der de kan hjelpe deg med å tank den opp med en pakke på $ 60,000 XNUMX som inkluderer alle slags beskyttelsespaneler for å beskytte bilen mot forskjellige våpen.  Hele passasjerrommet i bilen er dekket med syntetiske fiberlaminater og ballistisk legering som beskytter deg mot ulike typer ammunisjon.

Disse materialene dekker også hele bilens tak, gulv og søyler som effektivt skaper en kokong av ballistisk skjold rundt deg. Videre inkluderer pakken også lagdelte akrylpolykarbonatglasserstatninger designet for både å opprettholde det generelle utseendet og stoppe kuler fra å trenge inn i hytta.

  Er Tesla god i snøen?

For å håndtere dette, la Armormax omtrent 300 kg ekstra vekt på bilen, noe som ikke nødvendigvis er så mye med tanke på hva du får.  Bilen får også forsterket fjæring, flate dekk, et pansret batteri, radiatorskjold, drivstofftank og ECM-beskyttelse samtidig som de opprettholder fungerende strømvinduer.

Tesla Cybertruck – En «slags» skuddsikker SUV fra fremtiden

Den etterlengtede Tesla Cybertruck er absolutt et av de mest imponerende nye bilkonseptene det siste tiåret eller så.  Tesla sier at den nye Cybertruck kroppen kommer til å være i stand til å motstå 9mm kuler fordi bilen kommer til å bli bygget med de samme rustfritt stål paneler som brukes på noen SpaceX raketter.

Videre har Elon Musk også sagt at Cybertruck er i stand til å motstå 9 mm runder mot glasspanelene, da de også er ment å være skuddsikre. Vi er ikke helt klar over i hvilket stadium av  rustningsprosessen bilen er nå, men hvis Tesla klarer å levere på sine løfter,  bør Cybertruck teknisk sett være en skuddsikker bil.

Cybertruck vil imidlertid sannsynligvis være en av de tyngste lastebilene på markedet fordi bare dørene alene skal veie rundt 80 pund hver.  Uansett er mange ikke overbevist om hvor skuddsikker Cybertruck faktisk kommer til å være, så vi må vente til den faktisk kommer ut.

Hva betyr det å skuddsikre en bil?

Skuddsikker bil gjør den ikke bare så beskyttet som en tank fordi grundig skuddsikkering sannsynligvis vil ødelegge en bil helt. Som sådan, folk skuddsikre biler bare når det er helt nødvendig, da det krever at du for alltid endrer de strukturelle delene av kjøretøyet som ikke kan returneres  til sin opprinnelige tilstand etterpå.

  Vil en Tesla vare i 10 år?

Dette betyr effektivt at du vil ødelegge bilens videresalgsverdi og at bilen bare vil bli ønsket av en ganske ubetydelig del av bruktbilmarkedet. For det andre legger tonnevis av beskyttelsesmaterialer til store mengder vekt, og de mest grundig beskyttede bilene veier vanligvis mer enn 1000 pund etter at alle disse er montert på bilen.

Dette ødelegger en bils økonomi, spesielt de av en EV. Ekstra skuddsikker gjør bilen mindre praktisk, da det ofte betyr at du ikke vil kunne åpne vinduene dine og at dørene kommer til å bli ekstremt tunge. Til slutt må bilens fjæring stivnes, noe som vil gjøre bilen mindre komfortabel, og mye mindre dynamisk på grunn av ekstra vekt.

Delen Vanlige spørsmål

Er skuddsikre biler verdt det?

Det avhenger av om du trenger en skuddsikker bil, eller ikke.  Hvis du virkelig trenger en skuddsikker bil, kan en ekte skuddsikker bil være den avgjørende faktoren mellom å leve og dø, noe som betyr at det virkelig er verdt det. På den annen side, hvis du bare elsker nyhetsfaktoren, ikke gjør det da det ødelegger bilen og bankkontoen din.

For det andre, hvis du virkelig vil ha en skuddsikker bil, kan du gå for noe litt mer praktisk enn en Tesla som en større sedan eller en beefy SUV.  Pass på å gå vurdere biler laget av Armormax og andre fremtredende rustning selskaper.

  BMW ix3 VS Tesla Model Y – Hvilken er bedre?

Hvor mye koster det å skuddsikre en bil?

Det kommer an på hvor grundig du vil at skuddisoleringen skal være. Hvis du bare vil ha et ekstra lag med beskyttelse mot håndvåpen uten å investere i mer alvorlige beskyttelseselementer, bør du forvente at settet vil koste deg et sted rundt $ 15,000 XNUMX per bil.

Imidlertid, hvis du vil maksimere bilens beskyttende evner, noe som betyr å gjøre hva du kan for å beskytte bilen så godt som mulig, ser du på mellom $ 50,000 og til og med $ 100,000 i noen tilfeller.

Hvilke biler passer best for skuddsikker?

Å velge den beste bilen til skuddsikker er like viktig som selve skuddsikre settet. Derfor velger de fleste skuddsikre beefy SUVer som Mercedes Benz G-klasse, Toyota Land Cruiser, Cadillac Escalade, Chevy Suburban, BMW X5 eller Range Rover.

Hvis sedans er mer av din stil, bør du vurdere å pansere en Mercedes Benz S-klasse, BMW 7-serien, Audi A8, Cadillac CT5, Lincoln Continental, eller andre store, helst pålitelige og kraftige sedans.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter