Er Porsche 718 Boxster en god bil?

Er Porsche 718 Boxster en god bil?

Porsche 718 Boxster er den nyeste Porsche 2-seters Boxster-modellen som tar sikte på å kombinere effektivitet med sportiness ved å gi Boxster en 4-sylindret motor for aller første gang. Dette ble møtt med ganske mye opprør fra Porsche-entusiastsamfunnet, men heldigvis holdt Porsche sine høy-revving 6-sylindrede motorer for toppmoderne 718-modeller.

Er Porsche 718 Boxster en god bil? Ja, Porsche 718 Boxster er en veldig god bil og kan lett bli spionert som en av, om ikke den beste bilen i sin klasse. For det første er Boxster tilgjengelig med noen få forskjellige motorer, og 911 GT3-hentet flat-6 i GTS- og Spyder-modellene er ren billykke.

Bilen ser flott ut både innvendig og ute og er fullpakket med masse kvalitetsmaterialer. 718 Boxster kjører bedre enn de fleste biler fra dette segmentet gjør fordi Porsche vet hvordan man lager en kvalitets sportsbil. 718 har kanskje ikke et hardtoptak, men det klarer å holde seg flatt i hjørnene uten noen betydelig kroppsrull.

Pålitelighet er også anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Praktisk er også bra for en 2-seters roadster takket være både en front og en bakstamme plass.  Bilen kan være litt for trang for de høyeste menneskene der ute, men sjåfører i gjennomsnittlig størrelse bør klare seg uten problemer.

Porsche 718 Boxster – Drivverket

Porsche 718 Boxster-motorserien starter med den vanlige Boxster som tilbyr en 2,0 L 4-sylindret motor med 299hp.  Boxster S er den andre i tråd med en 2,5 L Bokser 4-sylindret motor med 350hp. 718 Boxster T får også 2.0L-motoren som i inngangsnivået Boxster, noe som betyr 299hp.

  Har Porsches gode motorer?

Porsche 718 GTS er midtpunktet og får en 2,5 L Boxster-4 med 365hp, men midtsyklusoppdateringen GTS fikk en 4.0L GT3-hentet flat 6-sylindret motor med 400hp. Den toppmoderne Porsche 718 Boxster-modellen er Boxster Spyder som også bruker en 4.0L flat 6-sylindret motor med 420hp og er sannsynligvis en av de beste Boxster-modellene gjennom tidene.

Alle Boxster-modellene er bakhjulsdrift og midtmotormontert. De er tilgjengelige med enten en 6-trinns manuell kortkast-girkasse eller en Porsche PDK-boks med dobbel clutch med lanseringskontroll. 4-sylindrede Boxster-modeller er de desidert mest effektive modellene, men det er den eneste fordelen de har over 6-sylindrede enheter.

Porsche 718 Boxster – Design og chassis

718 Boxster ser i tråd med alle de tidligere Boxster-modellene takket være en gjenkjennelig silhouette og et par litt ovale frontlykter.  Boxster får en myk topp som lett kan trekkes tilbake, og da ser bilen enda bedre ut. Interiøret er fullpakket med materialer av høy kvalitet som lær, aluminium, karbonfiber og Alcantara.

Chassiset til 718 Boxster er sannsynligvis en av de sterke draktene fordi det er en så velbalansert bil. Alle som kjørte 718 sa at bilen er en av de best balanserte bilene som eksisterer. Suspensjonen er stiv, men ikke nok til å få din daglige driving lider.

Porsche 718 Boxster – Pålitelighet og vanlige problemer

Porsche 718 Boxster er en anstendig pålitelig bil, men den lider av visse problemer som er verdt å nevne.  Porsches er kjent for å være høyvedlikeholdsbiler, og 718 Boxster er ikke annerledes.  Det er imidlertid også sant at Porsche reservedeler har lengre levetid enn de fleste merker gjør, så du får noe til gjengjeld.

  Er Porsches dyrt åvedlikeholde?

Most vanlige Porsche 718 Boxster problemer er relatert til overføring, utstyr, maling kvalitet, overoppheting, og A / C. Sørg for å opprettholde din 718 så godt du kan, ellers kommer det til å mislykkes til slutt.

Porsche 718 Boxster – Verdi og praktisk

2022 Boxster starter på $ 62,200 mens range-topping Boxster Spyder koster $ 97,300. Spesialutgaven 25-årige Boxster GTS koster rundt $ 1,000 mer enn Boxster Spyder.  Alt i alt er dette dyre biler,  og noen kan hevde at deer dyre for sin størrelse, men de beholder verdien veldig bra, spesielt de 6-sylindrede modellene.

Praktisk er både bra og dårlig fordi 718 er en kompakt bil, og den kan egentlig ikke pakke mye av noe.  Plassen som tilbys er kompakt, noe som betyr at høyere sjåfører kan slite. Det gode er at 718 får både en front og en bakre bagasjerommet plass som ytterligere gjør bilen mer praktisk.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken Porsche 718 Boxster er best?

Selv om  25-årsjubileumsjubileet Boxster GTS er den dyreste GTS-modellen du kan kjøpe, er Boxster Spyder den aller beste modellen, da den tilbyr mest kraft og er den morsomste bilen å kjøre. Boxster Spyder er også den beste Boxster-modellen uansett, så det er fornuftig for den å være den beste modellen av dem alle.

 25-årsjubileumsmodellen er også flott, men den skiller seg ikke fra en standard Boxster GTS så mye. Uansett er alle 6-sylindrede 718 Boxster-modeller fantastiske, og knapt noen kan noen gang bestride det.

  Kan en Porsche betjenes hvor som helst?

Hva er forskjellen mellom Porsche Boxster og Cayman?

Den essensielle forskjellen mellom disse to er at Cayman er en hardtop 2-seters sportsbil og Boxster er en 2-seters kabriolet.  Dette er egentlig hovedforskjellen mekanisk mellom de to. Du kan imidlertid fortelle at Cayman er det stivere alternativet til de to.

Dette er grunnen til at du kan kjøpe en GT4 RS Cayman som er den mest dyktige 718-modellen på markedet. GT4 RS starter på $ 143,050 som er nok til å kjøpe to velangitte Boxster-modeller på inngangsnivå.

Er Porsche Boxster en trygg bil?

Selv om de fleste tror at Boxster ikke er en trygg bil, er det det. Det er ikke ofte at krasjorganisasjoner tester biler med lavt volum, men IIHS sier at Boxster tjener en fantastisk 5-stjerners sikkerhetsvurdering i nesten alle kategorier.

Ja, Boxster virker kanskje ikke som den sikreste bilen på veien, men Porsche er kjent for å lage noen av verdens mest overengineered biler som lett kan lure øyet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter