Hva skjer når Teslaen din går i stykker?

Tesla produserer noen av de kuleste luksusbilene på markedet. Bilene har et elegant utseende, høyteknologiske funksjoner og fungerer eksepsjonelt bra. Men hva skjer når Teslaen din bryter sammen?

Når Teslaen din bryter sammen, kan du be om veihjelp. Alt du trenger å gjøre er å åpne Tesla-appen og velge veihjelp nederst i hjemmet ditt. Deretter kan du fortsette å velge problemene bilen din gjennomgår. Du kan også inkludere posisjonen din og bilens tilstand.

Teslas veihjelp er veldig nyttig, spesielt hvis bilen din er i dårlig tilstand eller på et farlig sted.

Hva tilbys tjenestene i Teslas veihjelp?

  • Sammenbrudd – Hvis bilen gjøres ugjennomtrengelig, vil du få sammenbruddstjenester. Transporttjenesten som tilbys dekker imidlertid bare opptil 800 miles til nærmeste servicesenter. Derfor, hvis du er mer enn 800 miles fra et Tesla-servicesenter, vil denne tjenesten ikke være aktuelt.
  • Lockouts – Hvis bilen din ikke kan låses opp vanligvis på grunn av bil-, app- eller fob-feil, kan en veiekspert låse opp bilen din ved å lage en liten åpning mellom døren og bilrammen for å åpne døren manuelt.
  • Flatt dekk – I tilfelle du har et flatt dekk eller skade på hjulet som gjør bilen utrygg for kjøring, kan du få flate dekktjenester i opptil 80 miles. Så hvis du er mer enn 80 miles unna et Tesla-servicesenter, vil dette ikke gjelde også.

På noen områder kan Teslas opplærte veileverandører ha et begrenset antall lånehjul som de raskt kan bruke til å erstatte et skadet dekk. Så hvis du er heldig, kan du få det flate dekket reparert rett på stedet.

  • Utladet batteri – Hvis du glemmer å lade bilens batteri og det tømmes underveis, må du kanskje pådra deg transportkostnadene til en Tesla-superladestasjon. Også, hvis bilen din går tom for lading fordi den har blitt koblet fra i en lengre periode, må du betale for transportkostnader.
  Hvilke problemer har Tesla?

Vær oppmerksom på at tjenester utenfor rekkevidde ikke er en økonomisk dekket tjeneste fra Tesla. Ta kontakt med kundestøtte for veihjelp for å lære mer eller planlegge transport av bilen din hvis du står overfor noen av de ovennevnte scenariene.

Er Teslas veihjelp gratis?

Veihjelp er en gratis tjeneste som tilbys under Teslas garanti. Imidlertid, hvis du ikke er dekket av garantien lenger og ikke har en utvidet serviceavtale, må du betale for veihjelp.

Hvis du vil vite om du kvalifiserer for Teslas veihjelp, kan du sjekke vilkårene i garantidokumentet eller serviceavtalen.

Kan veihjelp komme hjem til meg?

Dette er en av de største fordelene med veihjelp. I stedet for å besøke et Tesla-servicesenter, kan du komme i kontakt med veihjelpen deres og få dem til å komme til huset ditt. Så hvis problemet bilen din står overfor er dekket innenfor garantien, vil de ordne opp i det.

Men hvis bilen din trenger spesiell oppmerksomhet, vil de transportere den til et nærliggende servicesenter. Dette er fordi noen alvorlige Tesla-problemer krever spesialiserte verktøy for å rette opp problemet.

FAQ

Hvilken Tesla-modell er den mest pålitelige?

Hvis du leter etter den mest pålitelige Tesla-modellen på markedet, kan du gå til Tesla Model 3 elektrisk sedan. Ifølge forbrukerrapporter er Tesla Model S den mest upålitelige Tesla og rangerer blant de bunn mest upålitelige Tesla-modellene. Det følges tett av Tesla Model Y.

  Hvorfor slites Tesla-dekkene ut så fort?

Tesla Model S anses som upålitelig på grunn av de forskjellige problemene den har hatt. Bilens luftfjæring, berøringsskjermkontroller og hoveddatamaskiner har problemer. Tesla Model Y har hatt problemer rapportert med kroppsmaling og maskinvare.

Må jeg ta bilen min til et Tesla-servicesenter?

I bilens beste interesse og for å beskytte garantien din, bør du bare ta bilen din til et Tesla-servicesenter. Hvis du bestemmer deg for å ta bilen din til et ikke-Tesla-servicesenter for vedlikeholds- eller reparasjonsarbeid, kan dekningen under garantien bli påvirket hvis bilen din senere utvikler et problem.

Heldigvis, når du trenger å ta bilen din inn for service, er det enkelt å gjøre en avtale gjennom Tesla-appen.

Men siden Tesla tilbyr ekstern diagnostikk, enkle programvareoppdateringer over luften og støtte fra mobile serviceteknikere, trenger ikke Tesla-eiere å gå til servicesentre veldig ofte.

Vil det annullere garantien min hvis jeg ikke får Tesla-servicen min?

Ja og nei. Den utvidede serviceavtalen kan påvirkes hvis du ikke får Tesla-tjenesten som anbefalt. Den begrensede garantien for nytt kjøretøy eller begrenset bruk av kjøretøy vil imidlertid fortsatt være gyldig.

Bryter Tesla lett sammen?

Tesla bryter lett ned, og den har en av de verste pålitelighetsvurderingene på markedet. Egentlig kommer dette bilmerket på andreplass fra bunnen når det gjelder pålitelighet. Det anslås at de fleste Tesla-modeller har 250 problemer per 100 biler, som er den andre fra bunnen blant luksusbiler.

  Bør jeg kjøpe en brukt Tesla?

Det er imidlertid verdt å merke seg at de fleste av disse Tesla-problemene ikke er knyttet til drivverket, men bygget kvalitet. Derfor er det fortsatt billigere å opprettholde en Tesla selv med sine utallige kvalitetsproblemer enn å håndtere de mer komplekse problemene som følger med å opprettholde et ICE-kjøretøy.

Hvorfor er Tesla så dyr å forsikre?

Dette er på grunn av faktorene mange forsikringsselskaper vurderer før de forsikrer biler. Disse inkluderer prisen på bil- og vedlikeholdskostnadene. Som et luksusbilmerke har Tesla en høy startkostnad og dyre deler. De fleste forsikringsselskaper klassifiserer den som en luksusbil og matcher den med høye forsikringspremier.

Enkel og enkel veihjelp

I motsetning til mange bilmerker på markedet, får Tesla deg aldri til å føle deg som om du er strandet selv om bilen din bryter sammen midt i ingenmannsland. Dette luksuriøse bilmerket kan skryte av veihjelpstjeneste som kan tilby deg forskjellige alternativer i tilfelle et brudd.

Alt du trenger å gjøre er å åpne appen deres og få tilgang til veitjenestene. Det er like enkelt som å velge veihjelp, velge problemet, legge til detaljer som plassering og velge «Be om hjelp.» Dette setter Tesla i en egen verden. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter