Overraskende fakta om VW ID 4

Er Volkswagen ID.4 en god bil?

Volkswagen ID 4 håper å bli en av de mest populære VW-bilene i moderne tid ettersom den kombinerer elektrisk energi med den nyeste teknologien, masse plass og en ikke altfor dyr pris. Siden ID .4 også er en crossover, hører den hjemme i det mest populære bilsegmentet for øyeblikket, noe som betyr at VW har gått helt ut med ID 4.

I denne artikkelen skal vi gå i dybden på noen av de mest overraskende fakta om VW ID 4. Noen av disse er ganske imponerende og vil gi deg en idé om hva en toppmoderne VW handler om. Men noen kan ikke overraske deg på en positiv måte, så mye at de kan til og med bryte avtalen helt, for noen i det minste. Så hold deg rundt og finn ut!

VW ID 4 har en følelse av humor

VW er ikke nødvendigvis et merke som er kjent for å lage humoristiske biler, men ID 4 håper å endre det når den tilpasser et Tesla-oppfunnet fenomen med en bil som spøker. Så neste gang du går inn i en VW ID 4, kan du prøve å si «Hei ID, fortell meg en vits», og ID 4 kommer til å unne deg en klassisk stand-up-vits som kanskje eller kanskje ikke sprekker et smil, avhengig av din foretrukne humorstil.

Uansett, det er en morsom funksjon de fleste ikke engang er klar over. VW sier at de prøvde sitt beste for å gi ID 4 så mange vitser som de kunne, så ID 4 er også en stand-up komiker.

  Er Volkswagen Atlas en god bil?

Gratis 30-minutters lading

Da de aller første elbilene kom på markedet, var det faktisk gratis å lade elbiler i mange av verdens land. Etter hvert som flere og flere elbiler begynte å kjøre på veiene våre, begynte prisene på elbillading å stige. Dette betydde at de som kjøpte elbilene sine senere ikke dro nytte av dette, noe som har gjort noen elbileiere litt sinte.

VW ønsker imidlertid å redusere de samlede strømkostnadene for sine kunder, og derfor får alle amerikanske kjøpere en gratis 30-minutters ladeøkt hver gang de kobler bilen til en av Electrify America-laderne.

Tilbud om plass

Da VW introduserte sitt steg mot EV ID-serien, var det umiddelbart klart at VW har utviklet en frittstående plattform for sine elbiler, noe som betyr at ID-serien ikke sitter på en ikke-EV-plattform. Dette gjorde dem i stand til å maksimere plassen i alle dimensjoner, noe som er grunnen til at VW ID 4 har mer innvendig ben- og hodeplass enn noen store sedaner og SUV-er.

Det er virkelig fascinerende hvor romslig bak i ID 4 er, selv for de aller høyeste menneskene der ute.

Kvalitet og ergonomi

Det er ikke alt sukker og honning med ID 4 som det er noen ting som er langt fra positive. Først av alt, interiør kvalitet er ingenting i forhold til biler som Mk7 Golf som betyr at ID 4 er overraskende plast. De fleste VW-eiere er vant til soft-touch plast på steder der hånden din ofte når, men ID 4 har altfor mange hard plast paneler som sikkert nedgradere den generelle følelsen av kvalitet.

  4MATIC vs 4MOTION - forskjell, fordeler og ulemper

Vi trenger også å nevne ergonomi som også har gått ned med den nye infotainment-systemet. VWs pleide å være den beste og enkleste biler å forstå som alt var der det skulle være. ID 4 oversetter alt i sin infotainment-skjermen, noe som betyr at det er mye vanskeligere å bruke, spesielt under kjøring.

ID Lys

Tilbake på den lyse siden, VW lagt til «ID Lys» til ID 4 som er i utgangspunktet en tynn stripe av LED-lys under frontruten som er der for å kommunisere et bredt utvalg av ting til deg. Det brukes som en peker mens navigasjonen er på eller som et interaktivt lys når du bruker VWs talekommandoer.

Det er virkelig skånsomt for øynene og hjelper med VWs perspektiv på fremtiden, da det knytter seg til resten av ID-serien veldig bra.

Komfort

Sist, men ikke minst, vi trenger også å nevne de mange måtene hvordan VW presser din komfort nivåer med ting som en full-lengde panorama soltak, store vinduer, og virkelig kule interiør trim alternativer, som alle gjør opplevelsen veldig hyggelig.

Ofte stilte spørsmål

Hva er bra med VW ID 4?

VW ID 4 er virkelig en blanding av mange gode ting og noen dårlige, noe som sannsynligvis er grunnen til at ID 4 er en veldig populær bil globalt. Den futuristiske designen, et kult interiør, mye sikkerhetsteknologi og ganske mange innovative funksjoner garanterer at ID 4-opplevelsen din kommer til å være veldig annerledes enn med praktisk talt alle andre ikke-EV VW.

  Hvilken VW Golf er den beste

VW var egentlig aldri et merke kjent for å våge, noe som betyr at selv om mange VW er veldig gode biler, er de ikke morsomme eller fulle av karakter. ID 4 er helt motsatt, da den virkelig gir deg en opplevelse som ikke kan matches av noen annen ikke-ID VW. Til slutt, det er også en EV crossover som er en av, om ikke det mest populære segmentet i dagens avanserte globale markedet.

Hva er dårlig med VW ID 4?

Det er noen klare ulemper med ID 4, og de to største er mangelen på generell kvalitet på materialene og hvordan VW gjorde det vanskeligere å samhandle med ID 4 enn med de fleste av sine eldre biler. Vi må også nevne at ID 4 er ikke billig, selv for en elektrisk bil som VWs ID biler er dyrere enn noen luksus ikke-EV tilbud fra andre fremtredende tyske merker.

Rekkevidden til VW ID 4 er fortsatt ikke på nivå med noen Tesla- og Hyundai-modeller, noe som betyr at det fortsatt er mye rom for forbedring.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter