Overraskende fakta om VW ID.5

VW ID.5

Volkswagen ID 5 er basert på ID 4, men noen bemerkelsesverdige forskjeller mellom dem styrer mange mennesker inn i ID 5-leiren, hvorav den viktigste er styling som ID 5 fungerer som en coupe-versjon av ID 4. Uansett, ID 5 er å forme opp til å bli en veldig populær og vellykket bil for VW som er også grunnen til at vi nå kommer til å gå gjennom alle de overraskende fakta om VW ID 5.

Noen av disse er sikker på å svinge deg til å enten kjøpe ID 5 eller nekte å kjøpe en, så du bør konsultere deg selv med denne artikkelen hvis du er i markedet for en ID 5. Hvis du vil vite mer om ID 5, hva som er så bra med den, og hva den mangler, må du lese denne artikkelen!

Den mest glatte VW noensinne laget

I verden av elektriske biler, merker er stadig å spille tom trumps med ting som rekkevidde, kraft, teknologi, og akselerasjon ganger. Men de siste årene har merkene også begynt å konkurrere med hverandre om hvor glatte bilene deres er. Tross alt, hvis bilen din er veldig glatt, kommer den til å dra nytte av mer rekkevidde, mer kraft og bedre akselerasjonstider kombinert!

VW ID 5 er VWs mest effektive bil når det kommer til aerodynamikk, da den tilbyr en imponerende luftmotstandskoeffisient på 0,27 som er på nivå med noen av de mest glatte crossover/SUV-ene i bransjen.

Fantastisk teknologipalett

ID 5 er for tiden den toppspesifiserte dyreste VW ID-modellen som er i salg før den blir overkjørt av modeller som ID 6, ID 7 og ID 8. Som sådan tilbyr ID 5 en imponerende pakke med teknologiske løsninger designet for å gjøre din daglige prøvelse mer komfortabel, tryggere og langt mer underholdende.

  Volvo mot Volkswagen: Pålitelighet

ID 5 får det nyeste VW-infotainmentsystemet, kule omgivelseslys, alle slags trolldom i kjøreavdelingen og et fantastisk lydsystem. Imidlertid, den beste delen av det hele er at VW er satt til å oppdatere ID 5 konsekvent hver gang ny programvare kommer ut, noe som betyr at ID 5 kommer aldri til å føle datert.

VW ID 5 GTX

VW ID 5 GTX er top-spec versjon av top-spec VW ID-serien. Det pakker ganske trøkk som det klarer å gjøre 0-60mph på mindre enn 6 sekunder takket være 300hp, men det beste er at selv med så mye ytelse, det klarer å gjøre 330 miles rekkevidde.

ID 5 GTX er priset til rundt $50,000 som sikkert er mye penger, men ID 5 GTX er en komfortabel daglig driver med premium-teknologi, samtidig som det er ganske morsomt å kjøre og bruke som en daglig driver, selv i forhold til noen mer alvorlige tyske ytelse coupe-Suv-er.

Praktisk er utmerket

Når du hører ordene crossover-coupe-SUV, tror du kanskje at ID 5 er trangt bak og at det mangler hodeplass. Tross alt, det har vært tilfelle selv med noen mye større coupe-SUV-er som Mercedes GLE Coupe.

Imidlertid, VW ID 5 er praktisk har ikke blitt hemmet av den lave taklinjen som sikkert er fantastisk med tanke på hvordan bilen ser ut. Videre er bilens bagasjerom er også fantastisk med en enkel last bay og mye ledig plass.

  Alt om 2023 VW Passat

Det Forbedrer på VW ID 4

VW ID 5 er ikke bare en re-bodied ID 4, men det har også et par triks i ermet som gjør disse to bilene forskjellige på andre områder, ikke bare design. ID 4 starter med en mindre 52kWh batteri som ikke er ideelt for bilens størrelse, mens ID 5 kan bare være hadde med en 77kWh batteri som løser dette problemet umiddelbart.

ID 5 ser bedre ut, den er lengre, mer aerodynamisk, har bedre trimalternativer og er mye mer ønskelig som helhet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er bra med VW ID 5?

Hvis du ikke har noen erfaring med elektriske biler, kan biler som ID 5 introdusere deg for elbilverdenen på en mest mulig behagelig måte. VW har sørget for å få ID 5 til å føles som en EV, men de prøvde ikke å finne opp hjulet på nytt, noe som betyr at de som er kjent med «normale» VW-er kommer til å føle seg hjemme med ID 5.

Andre oppsider inkluderer det faktum at ID 5 ser ut til å holde sin verdi i de første årene mye bedre enn ID 4, samtidig som den er familiens utseende. GTX-modellen legger til flere styling pyntegjenstander som er sikker på å gjøre din ID 5 skiller seg ut i bedriftens parkeringsplass. Til slutt må vi også nevne at ID 5 får VWs topp teknologi.

  Er Volkswagen Atlas en god bil?

Hva er dårlig med VW ID 5?

Mange mener at hele VW ID-serien har nedgradert VWs materialkvalitet betydelig. Hard-touch plast er mer vanlig enn noensinne, og det er spesielt et problem for en bil som ID 5 som det er den dyreste nåværende ID-produkt på markedet. Dessuten føles ID 5 litt for mye som et leketøy.

Dette betyr at det mangler karakter og er egentlig ikke den type bil en bilentusiast noensinne ville begjære etter. GTX-modellen er ikke sporty nok, i hvert fall så langt som folk flest tror. 300hp er ikke et lite tall, men det er når du sammenligner det med det faktum at noen elektriske Suv-er på markedet tilbyr opp mot 1000hp under høyre fot.

Hvor mye avstand har ID5?

VW ID 5 har 314 miles med 299hp-modellen, mens de lengste ID 5-modellene kan gjøre omtrent 330 miles rekkevidde. Fullpakket med en hurtiglader kan ID 5 fylle på 200 miles rekkevidde på omtrent 30 minutter, noe som er mer enn nok for din daglige pendling.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter