Overraskende fakta om VW T-Roc

Volkswagen T-Roc er en av de mer populære VW crossover/SUV-ene på markedet, da den er relativt rimelig å kjøpe samtidig som den er en del av det mest populære bilsegmentet der ute akkurat nå. Det er plassert mellom den større VW Tiguan og den minste nye VW T-Cross. Den første generasjonen av T-Roc kom ut i 2017, og VW har redesignet den for modellåret 2022.

I denne artikkelen skal vi nevne de mest overraskende fakta om VW T-Roc som kommer til å påvirke fremtidige VW T-Roc-kjøpere på en eller annen måte. Så hvis du vil vite mer om T-Roc, hva som gjør den spesiell, og hva som gjør den litt merkelig, må du lese denne artikkelen!

Tilpasning

Volkswagen har ment at T-Roc skal være en mer tilpassbar VW enn de fleste andre på markedet. For eksempel kan du velge mellom en hel masse farger, hvorav de fleste ikke kan fås med andre VW-modeller. For det andre kan du til og med bestemme deg for å male taket og resten av bilen i en annen farge for å gjøre din T-Roc mer unik og autentisk.

Du kan velge mellom standard T-Roc, T-Roc Style, T-Roc Sport og T-Roc R-Line. Fire forskjellige panelfarger og valg mellom stoff, skinn og semsket skinn er også der for å hjelpe deg med å gjøre din T-Roc mer etter din personlige smak. Du kan til og med male noen av interiørlistene i bilens karosserifarge, noe du ikke kan gjøre med praktisk talt alle andre VW.

Det er også en kabriolet

T-Roc var tenkt som en sporty crossover/coupe SUV, men du vil bli overrasket over å vite at du også kan kjøpe den som en cabriolet. VW vil at du skal tro at den nye T-Roc kan være en mote uttalelse så mye som det kan være en bil som er grunnen til at du kan kjøpe en crossover/SUV/coupe/kabriolet modell som er nesten uhørt, bortsett fra Range Rover Evoque.

  Volvo mot Volkswagen: Pålitelighet

Syv motorer

De fleste bilprodusenter i disse dager prøver å gjøre tilbudene sine så enkle å forstå og så sammenhengende som mulig, men det virker som VW ønsker det stikk motsatte med T-Roc. Vi har allerede nevnt at du kan bruke en utvidet pakke med autentiske alternativer og trimmer, men VW T-Roc kan også fås med syv forskjellige motorvalg.

Entry-level motorer inkluderer små diesel og bensin enheter som 108hp 1.0L TSI eller 113hp 2.0L TDI. Utvalget-topping modellen er 2.0L TSI med 300hp som er sikker på å gjøre T-Roc føles som en Golf R på stylter.

Teknologi

Volkswagen har også sørget for å gjøre T-Roc fullpakket med de aller nyeste og beste VW-teknologifunksjonene som er tilgjengelige. Den får et fullt digitalisert interiør med VWs nyeste Virtual Cockpit-skjerm, en stor berøringsskjerm i midtkonsollen og en rekke imponerende funksjoner som avansert stemmegjenkjenning og omgivelseslys.

Så langt som sikkerhet og bekvemmelighet er bekymret, T-Roc får ting som Front Assist, Jam Assist, Fotgjenger Advarsel, Auto Lights, Rear Traffic Alert, Lane Keep Assist, Park Assist, Adaptive Cruise Control, IQ Drive Assist, og alle de nødvendige navigasjon, Apple CarPlay, og Android Auto suiter.

Pris

Med så høye nivåer av tilpasning, teknologi, sikkerhet og til og med plass, skulle man tro at T-Roc er en ganske dyr bil, men det er ikke akkurat tilfelle. På $30,000, det er ikke den billigste crossover-SUV, men det gjør konkurrere med biler som Audi Q3, og Q3 egentlig ikke få noen flere funksjoner enn T-Roc gjør, selv om det koster mye mer.

  Er Volkswagen Lupo en god bil?

Motorene som tilbys med Q3 og T-Roc er også ganske lik som også går til AWD-systemet og overføring. Plattformen er den samme, kjørestillingen er den samme. Jada, Q3 er mer premium, og du kan føle det, men forskjellen er egentlig ikke så stor.

Popularitet

Volkswagen klarte å selge mer enn en million av disse i løpet av de første 5 årene siden T-Roc kom i produksjon, noe som er et enormt stort antall. Dette gjentar bare ytterligere det faktum at T-Roc er en av de mer populære VW-modellene til dags dato, spesielt fordi den kombinerer stort sett alt du ønsker fra en moderne by- og langdistansedriver.

Ofte stilte spørsmål

Hva er bra med VW T-Roc?

Det er mange fordeler med T-Roc, den viktigste er at det er en crossover-SUV og at den er fylt med all den nyeste teknologien VW har å tilby. Det tilbyr også en anstendig mengde plass som betyr at det er for stor eller klønete å kjøre, samtidig som det er i stand til å transportere flere voksne uten for mye bekymring. Til slutt, bagasjerommet er lett tilgjengelig og pakker ganske mye ting.

Vi må nevne at T-Roc har også fått en 5 av 5-stjerners sikkerhetsvurdering som ytterligere bidrar til anledningen. Til slutt, T-Roc representerer ganske muligens sweet spot av hele VW forbrenningsmotor utvalg for de som ikke er ute etter så mye plass som de kan få. Det er en stor all-rounder, og salget er sikkert å bevise det.

  Volkswagen Golf år å unngå

Hva er dårlig med VW T-Roc?

Ingen bil er perfekt, og det er derfor vi kommer til å nevne noen VW T-Roc ulemper også. For det første, T-Roc ikke tilbyr den beste sikt takket være sin skrånende taklinje og bakre hodet plass kunne være bedre bare hvis taket ikke taper så mye som det gjør. For det andre, T-Roc ser litt ut som VW Polo på innsiden som er en god ting å si for Polo, men ikke T-Roc.

Vi må også legge til at T-Roc er ikke en spesielt karakterfull bil å kjøre. Det er designet for å være en stor all-round, og det er det, men det mangler litt karakter. Jada, R Sport 300hp T-Roc er litt annerledes, men at bilen koster mer enn $50,000 som er mye penger for en liten entry-level crossover.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter