Vanlige Mercedes Distronic problemer

Mercedes Benz Distronic-systemet er et Mercedes-merket cruisekontrollsystem designet for å bremse deg og holde bilen innenfor linjene mens du reiser opptil 200 miles i timen.  Systemet er faktisk nyttig, men det er ikke designet for å erstatte din generelle spesielle bevissthet, men heller for å utfylle det.

Systemet er først og fremst avhengig av tre forskjellige radarer som ligger foran bilen  , inkludert en langtrekkende radar og to kortdistanseradarer. Når du engasjerer systemet, vises et grønt rattikon på instrumentklyngen for å indikere at systemet er engasjert og kontinuerlig overvåker stasjonen.

Selv om systemet vanligvis fungerer som det skal, er det et par ulemper  med det, inkludert problemer som oppstår fra skitne kameraer, skitne eller defekte sensorer, feil dekkstørrelser og trykk, problemer med hjulhastighetssensor, elektriske problemer eller alle slags eksterne forstyrrelser.

De fleste av disse systemene kan enkelt løses, noe du må gjøre hvis du vil fortsette å bruke systemet. Hvis du merker at systemet fungerer, må du passe på at du ikke bruker det før du tar bilen til en opplært Mercedes-spesialist.

Vanlige Mercedes Distronic problemer

  • Skittent kamera
  • Skitne eller defekte sensorer
  • Incorrect dekkstørrelse eller trykk
  • Problemer med hjulhastighetssensor
  • Elektriske problemer
  • Eksterne kildeforstyrrelser

Et skittent kamera

Et av de vanligste problemene forbundet med et defekt Distronic-system  er et skittent kamera, spesielt om vinteren. De fleste eksperter sier at du bør veh your bil en gang i to uker på det aller minste om vinteren for å holde bilen ser fin og for å holde alle eksterne systemer fungerer som de skal.

  Beste Mercedes hybridbiler

De fleste moderne Mercedes-biler inkluderer minst ett enkelt kamera for ryggeformål, men noen avanserte modeller inkluderer mye mer. Disse kameraene kan bare fungere hvis de er rene, akkurat som alle andre kameraer der ute.

Skitne eller defekte sensorer

Som tidligere nevnt er et skittent kamera et ubrukelig kamera, og den samme historien gjelder for sensorene. De fleste moderne nærhetssensorer er i stand til å operere med betydelige mengder smuss på dem, men dette betyr ikke at de kommer til å fungere jevnt.

Hvis systemet registrerer problemer med sensorene, vil systemet sannsynligvis fungere feil for ikke å skape ytterligere problemer. Videre er disse sensorene ikke laget for å vare evig, noe som betyr at de noen ganger trenger vedlikehold eller til og med fullstendig utskifting.

Feil dekkstørrelse og trykk

Mercedes Distronic-systemet må kalibreres riktig for både dekkstørrelse og dekktrykk.  Dette er ikke bare tilfelle med Distronic-systemet, men heller med mye bilrelatert teknologi. Speedometeret og kilometertelleren må også kalibreres hvis du endrer dekkstørrelsen ettersom rotasjonsmassen som er forbundet er forskjellig.

Dekktrykk er også kjent for å kaste av systemet av og til. Hvis dette skjer mer enn en gang, vil systemet sannsynligvis koble helt ut for ikke å gjøre noen ekstra problemer.

Problemer med hjulhastighetssensor

Hjulhastighetssensoren er ment å måle hastigheten  som dekket roterer med. Dette er åpenbart en nøkkelkomponent når det gjelder å bestemme hvor fort bilen går. Hvis dette systemet begynner å forårsake problemer, vil det sannsynligvis påvirke både Distronic, trekkraftkontrollen din, ABS og mange andre hjelpesystemer.

  Hvilke Mercedes -modeller har 360 ° kameraer

Som sådan må du diagnostisere problemet riktig før du fortsetter med stasjonen, da en defekt hjulhastighetssensor kan påvirke sikkerheten din i betydelig grad.

Elektriske problemer

De vanlige elektriske problemene som også påvirker Distronic er ned til batteriet, generatoren og alle tilhørende systemer.  Your-batteriet må drive alle hjelpesystemene dine, og generatoren må lade batteriet.

Hvis det oppstår problemer i den elektriske avdelingen, vil bilen din sannsynligvis begynne å oppføre seg.  Dette kan ofte koble fra et utall førerassistansesystemer, inkludert Distronic.

Eksterne kildeforstyrrelser

Alle deler av radarteknologien fungerer med et bestemt frekvensspekter for å samle inn og sende data. Hvis  et eksternt elektrisk felt, signal eller magnet forstyrrer disse frekvensene, kan de være i stand til å påvirke hvor effektive disse radarsystemene kan være.

Nesten alle er klar over at radar jammere eksisterer, noe som betyr at de også kan brukes til å forstyrre Distronic. Dette er ikke ofte tilfelle, men det er en klar mulighet.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes Distronic trygt?

Dette systemet var aldri ment å være et altomfattende autonomt kjøresystem, men snarere et ekstra lag med sikkerhet og bekvemmelighet. Som sådan, hvis alt fungerer tilsvarende, er systemet ikke bare trygt, men det øker din generelle sikkerhet siden det overvåker alt som går rundt deg.

Hvis systemet mislykkes uansett grunn, vil det sannsynligvis be deg om å ta full kontroll over hjulet, og dermed bør sikkerheten din ikke påvirkes. Dette er bare fornuftig hvis du virkelig tar hensyn til til enhver tid.

  Vanlige problemer med Audi S8

Er Mercedes Distronic verdt det?

Mercedes Distronic-systemet er et ganske smart stykke teknologi designet for å gjøre reisene dine jevnere og mindre stressende. Hvis du bruker mesteparten av kjøretiden din på å cruise på motorveien eller i overfylt stopp-og-gå-trafikk, er dette systemet virkelig nyttig.

Hvis du ikke ofte kjører bilen din, og du liker å ha kontroll 100% av tiden, eller du rett og slett ikke stoler på disse systemene, er det bedre å hoppe over det.

Er Mercedes Distronic det beste adaptive cruisekontrollsystemet?

Mercedes Distronic er et av de beste adaptive cruisekontrollsystemene på planeten, og de viktigste rivalene er Tesla AutoPilot og Cadillacs imponerende Super Cruise adaptive cruisekontroll. Furthermore, de fleste premium merker i disse dager inkludert Audi og BMW tilbyr også avansert adaptiv cruise kontroll.

Dette betyr at forskjellene mellom disse ikke er substantiale. De er forskjellige når det gjelder cohesiveness og raffinement, og i så fall er  Tesla AutoPilot den beste.   Functionality-klok, de fleste av disse er de samme, noen tilbyr lane-skiftende abilities som Mercedes og Tesla gjør, men dette er mer eller mindre en gimmick uansett.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter