Vanlige problemer med Mercedes E450

Mercedes E450 problemer

Mercedes E450 ble først introdusert for W213-generasjonen som startet produksjonen i 2017. Mercedes oppdaterte W213 i fjor for å modernisere den og utstyre den med den nyeste Mercedes MBUX, nyeste generasjons multi-beam frontlykter, og mer effektive og kraftige motorer.

E450 bruker en 6-sylindret 3.0L motor med 362hp og 369lb-ft dreiemoment som er mer enn nok til å få E450 til å føle seg sofistikert, rask og luksuriøs.  Motoren blir også assistert av et 48-volts hybridsystem som legger til ytterligere  21hp og 184lb-ft av dreiemoment.

Dette drivverket er også hjulpet av den nyeste Mercedes 96-Tronic girkasse og Mercedes 4MATIC AWD system. Selv om E450 er en relativt new modell, er den ikke fri for feil.  De vanligste problemene som plager E450 er forbundet med at elektronikk i bilen ikke klarer å gjøre jobben sin og alle slags innvendige rattles og squeaks.

Det virker som flere kilder også siterer ulike overføringsrelaterte problemer. E450 var også en del av to tilbakekallinger for mulige drivstoffrelaterte  skader og problemer knyttet til motorstansen. Alt i alt er E450 en relativt ny bil, og det virker som om det  også er en anstendig pålitelig bil.

Mercedes E450 In-Car elektronikk problemer

Noen troverdige kilder på nettet siterer at E450 har problemer med mange elektroniske systemer i bilen, for eksempel GPS-kommunikasjonssystemet, skjermfrysing eller blanke, utsatte paringsproblemer, talekontrollproblemer, rattkontrollproblemerog ulike kamera / sensorproblemer.

Dette kommer ikke som noen overraskelse siden E450 er fullpakket med nesten alt som Mercedes tilbyr i disse dager, og med så store kompleksitetsnivåer kommer et stort nivå av problemer.  De fleste av disse kan enkelt løses av en Mercedes programvareutdannet mekaniker, men det største problemet er at disse har en tendens til å vises om og om igjen på visse modeller.

  Hva er den beste firehjulsdrevne Mercedesen?

Mercedes E450 rattle og knirkende problemer

E450 ser også ut til å oppleve alle slags rattles og squeaks som har en tendens til å vises på ulike deler av dashbordet, dørene og resten av hytta. Eiere oppgir også at disse problemene noen ganger kan være konstante og ekstremt nervepirrende siden E450 skal være en ekstremt stille bil.

Det er også verdt å nevne at noen eiere fortsetter å rapportere forskjellige dørr som rasler over støt som enten kan være konsistente eller inkonsekvente. Problemet er at Mercedes-forhandleren sannsynligvis ikke vil finne ut årsaken og løse problemet hvis disse ikke er konstante. Det betyr imidlertid ikke at de er mer eller mindre frustrerende.

Mercedes E450 overføringsproblemer

Mercedes E450 9G-Tronic synes å være en relativt pålitelig overføring som skal vare lenge, men noen mekanikere rapporterer at 9G-Tronic ikke er helt uten feil.  Disse problemene har en tendens til å presentere seg som slipelyder, rykkete akselerasjoner, sakte skiftende,  følelsen av shakiness, fløytelyder eller til og med en brennende lukt.

Du bør alltid være oppmerksom på noen av disse, da de kan forårsake mer skade jo lenger de går ubemerket. Heldigvis virker det som om disse problemene er relativt sjeldne gitt det faktum at det bare er en liten mengde data om det på nettet.

Problemer med Mercedes E450 drivstoffsystem

For omtrent to måneder siden utsteder Mercedes en tilbakekalling som også inkluderer Mercedes E450 på grunn av produksjonsproblemer som gjør det mulig for d-partikler å jamme seg mellom drivstoffskinnen og injektorene. Dette kan forårsake en drivstofflekkasje som potensielt til og med kan føre til brann. Som sådan må du sjekke om dette problemet er løst eller ikke.

  VW Golf 1.6 TDI Problemer

Mercedes er villig til å erstatte drivstoffskinnen og drivstoffinjektorene gratis for alle som fikk en E450 med denne utstedelsene.

Mercedes E450 motor stalling problemer

Det virker som om E450 også noen ganger opplever problemer knyttet til at motoren stopper på grunn av mange forskjellige årsaker. Disse er for det meste ned til skadede og utslitte ledninger som kan forårsake kortslutning og dermed stoppe bilen uten forvarsel.

Dette er åpenbart et problem, da dette kan skje mens du kjører, og dermed  øker sjansene for å ha en ulykke.  Mercedes har sagt at disse problemene for det meste er forbundet med AMG E-klasse-modeller med høyere effekt, men noen E450-eiere har også rapportert disse problemene.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor pålitelig er Mercedes E450?

Mercedes E450 er en relativt ny bil som betyr at det fortsatt er uklart hvordan E450 kommer til å gå når den når 5-åringen eller til og med 10-åringen.  Likevel virker det som om E450 holder seg ganske bra for øyeblikket, da det knapt er noen alvorlige problemersom har en tendens til å skje i større skala.

Dette skyldes at dagens E450 først ble introdusert tilbake i 2017, noe som betyr at Mercedes har klart å stryke ut de fleste  problemene under produksjonen på E450.  Alt i alt er E450 en ganske pålitelig bil, men den trenger konstant og riktig vedlikehold for å holde seg pålitelig lengst.

  VW Arteon Girkasse Problemer

Hvor mye koster Mercedes E450 å vedlikeholde?

Mange nettsteder hevder at E450 koster et sted mellom $ 95 til $ 890 hvert år vedlikeholdsmessig. Dette betyr at noen eiere betaler nesten ingenting på et helt år, mens andre må gaffel ut nær $ 1,000 på en ganske ny bil.

Et annet nettsted sier at den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for E450 er $ 160, noe som er et veldig godt resultat for en kompleks tysk stor luksusbil.  På den ene siden er det egentlig ikke en overraskelse da E450 er en ny bil, men på den annen side, med så høye kompleksitetsnivåer, forventer du at E450 vil gå verre.

Er Mercedes E450 en god bil?

Ja, E450 er faktisk en god bil både fordi den tilbyr toppmoderne teknologi og komfortfunksjoner, og fordi den ser ut til å være anstendig pålitelig. E450 byr også på mye strøm samtidig som den er relativt effektiv.  Det tilbyr også mye  plass til opptil 5 passasjerer og hule lasterom.

E450 føles sofistikert og raffinert for å kjøre mens du ser delen både innvendig og ut. E450 kan like gjerne være det søte stedet for det nåværende E-klasse-området fordi det perfekt balanserer kraft og glatthet med effektivitet og kostnader.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter